Statistika sajta
Broj korisnika: 267.605
Broj ocenjenih slika 9.484.521
Razmenjene poruke: 18.703.310
Korisničko ime ili e-mail: Lozinka Zaboravljena lozinka?  | Novi na sajtu? Registracija
Broj Pregleda:5854  
 12.3.2015. 9:38:00

Par je probao seks iz „50 nijansi-siva“: Evo šta se dogodiloDatum premijere filma snimljenog prema romanima E.L.Džejms se bliži i svetski mediji su zatrpani vestima o najiščekivanijem erotskom filmu decenije. Glumci filma Džejmi Dornan i Dakota Džonson uzimaju naslovnice i bilborde širom sveta. Jedan par se upustio u avanturu, sledeći pravila ove popularne knjige. 

Od kako se triologija pojavila, okrivljena je za porast promiskuitetnog ponašanja.


Evo primera kako se ova knjiga uvukla u život obličnih ljudi. Naime, blogerka Tien-Kim Lam je u svom tekstu za „Your Tango“ opisala iskustvo koje je proživela sa suprugom. Ovo iskustvo je uključilo isprobavanje seks scene iz knjige u njihovom krevetu.Lam je čitala knjigu i došla do 12. poglavlja kada se dešava neverovatna erotska scena. Želela je da proživi tu scenu sa svojim mužem.

 

Ona je napisala sledeće.

 

"Kako bismo dramski pripremili situaciju, napisala sam uputstva suprugu, da bi znao šta da radi.

 

1) Zaveži me za krevet srebrnom svilenom kravatom


2) Prevuci mi majicu preko lica


3) Izađi iz sobe po čašu vina s kockicama leda


4) Razmenjuj sa mnom preko ljubljenja led i vino


5) Sipaj vino u moj pupak


6) Ljubi me svuda


7) Imajmo seks u „dogi“ stilu

 

Da možemo mi to, možemo da budemo Anastasija i Kristijan.

 

Odlučili smo se za crvenu kravatu od poliestera koju moj suprug nosi jednom godišnje. Ja sam obukla helanke za jogu i staru majicu sa rupama. Ovo je bilo blizu onoga što je Anastasija u knjizi nosila. Jedino što nam je trebalo još bila je čaša vina s ledom. Da, vina s ledom. Nisam stavila led u vino još od fakulteta pa sam umesto kiselog Pinot Noara predložila da izaberemo viski.


Deca su spavala pa smo mi skupili svoja pomagala. Beleške su bile na noćnom ormariću. Napokon, odglumićemo svoje uloge, korak po korak.


PRVI KORAK

Dok mi je suprug vezivao kravatu oko zglobova, shvatili smo da naš krevet nema nikakvu šipku. Ne može da me zaveže ni za rub, ni za nogar, zato što je dušek na podu. Odlučila sam da ću staviti ruke preko glave i praviti se da su vezane.


DRUGI KORAK


Uzeo je rub moje majice i prevukao mi je preko glave. „ Ne mogu da dišem!“-ž alila sam se. Oslobodio mi je usta i nos. Odjednom sam se setila nečeg važnog iz 12.poglavlja.

 

„Čekaj!“-uzviknula sam ispod majice. „Moraš da me udaraš po zadnjici pre seksa, kao što je Kristijan uradio. Zaboravila sam to da napišem“- rekla sam mu.


TREĆI KORAK

Čujem ga kako podiže beleške. „Ne možeš ni da se setiš šta je sledeće“-smejem se. Slušam kako izlazi iz sobe i ide prema kuhinji. Uzima kockice leda i odjednom čujem udarce. Čekaj, on lomi kockice leda. Prevelike su da bi mi stale u usta i pupak pa ih drobi velikom kašikom.


ČETVRTI KORAK


„Jesam li ti nedostajao?“- pita me glasom koji pretpostavljam da bi to trebalo da bude njegova imitacija milijardera. „Ššš, ne pričaj. Nasmejaćeš me i uništiti mi ugođaj“- rekla sam.

 

Rekla sam mu da bude tih dok radimo ostale korake. Ljubi me i pušta hladan viski u moja usta. Baš je  dobar viski.


PETI KORAK


Ponovo zvuk podizanja beleški. To mi uništava fantaziju. Odlaže ih i stavlja komad leda u moj pupak. Ledeno.

 

ŠESTI KORAK


U ovom trenutku bih volela da mogu da kažem da smo pratili uputstva, ali je moj suprug odbacio beleške. Nakon 12 godina braka je znao sve moje ključne tačke. U žaru trenutka me je čak jednom udario po zadnjici. Improvizovali smo sa mnogo uspeha.


Pokušaj da napravimo nešto drugačije u spavaćoj sobi je vratilo zabavu u naš seksualni život. Ne planiram da pročitam drugi deo knjige, ali sam naučila važnu lekciju od E.L. Džejms. Smeh u spavaćoj sobi je jednako važan kao i uzdasi.

Komentari korisnika:    
Dodajte vaš komentar
Dodaj smajli Dodaj smajliZaljubise.net - poljubac, upoznavanje preko interneta, upoznavanje devojaka, sajt za upoznavanje, druzenje upoznavanje
Horoskop | Klubovi | Ljubavne SMS poruke | Igre | Uslovi članstva | Polisa privatnosti | Kontakt | Linkovi
Copyright © 2015 by Zaljubise.net