Statistika sajta
Broj korisnika: 267.587
Broj ocenjenih slika 9.484.084
Razmenjene poruke: 18.701.760
Korisničko ime ili e-mail: Lozinka Zaboravljena lozinka?  | Novi na sajtu? Registracija
Broj Pregleda:4799  
 10.1.2015. 2:22:00

ISPOVEST "Izgledam 20 godina mlađe jer se družim samo s mladim pastuvima, oni me zadovoljavaju"Lajla Gledhil (61) iz Hala verovatno većini ljudi ne izgleda starije od 40 godina, a ona smatra da su za njen mladoliki izgled zaslužni muškarci. Naime, muškarci s kojima ova vremešna dama izlazi svi su redom najmanje 20 godina mlađi od nje.

Otkako je pre više od dve decenije navršila 40 godina, Lajla se udala za 22-godišnjeg oficira u vojsci, nakon toga se verila za 27-godišnjaka, a trenutno izlazi sa studentom.

Lajla tvrdi da je u svom životu bila s preko 30 mladića, koje nalazi uz pomoć internet stranice ToyBoyWarehouse.com ili u noćnim provodima.

“Nikada mi ni jedan muškarac stariji od 40 godina nije prišao. Mladići su me održali mladom i dali mi polet za život. Smatram da svoj izgled dugujem mlađim muškarcima i načinu na koji su me oni tretirali. I svog iskustva, mlađi muškarci odnose se prema starijim ženama s poštovanjem, smatraju ih privlačnijima od mlađih žena i istinski uživaju u njihovom društvu”, tvrdi ona.

“Stariji muškarci često imaju svoje nerešene probleme i veći stomak. Zašto bih bila s 60-godišnjakom kad mogu biti s mladim pastuvom”, kaže Lajla, dodajući da se često puta našla na meti ljubomornih devojaka.

“Jednom prilikom su komentarisale da ispod odeće sigurno imam staru i naboranu kožu, pa sam se skinula u kupaći kostim, slikala se i fotografije objavila na Fejsbuku”, kaže.

Prvi put se udala s 27 godina za dve godine mlađeg muškarca Markusa. Ali nakon 14 godina braka, Markus je Lajli kazao da je ostavlja zbog žene u ranim tridesetima koja je "mršavija, viša i lepša od nje".

“Taj razvod je potpuno promenio moj život. Od tada stvarno ozbiljno razmišljam o tome šta zaslužujem u životu”, kaže Lajla.
Svega nekoliko nedelja kasnije, 41 godišnja Lajla upoznala je 21-godišnjeg vojnog oficira Davida.

“Tada sam shvatila da se ne moram zadovoljiti s nekim samo zbog toga što je istih godina kao i ja. Postojali su mlađi muškarci kojima sam se sviđala”, kaže Lajla.

Venčali su se i srećno živeli pet godina u Nemačkoj, gdje je David bio stacioniran.

Međutim, Davidovim roditeljima nije se svidelo što je njihov sin toliko mlađi od Lajle pa su uspeli da unesu razdor među bračni par. Lajla i David su se razišli.

“David sad ima 40 godina, a ja još uvek izlazim s muškarcima mlađim od njega. Nije li to ironično?”, smeje se Lajla.

“Starije žene su nezavisne, samouverene, seksi i poseduju sve materijalne stvari koje možete poželeti”, dodaje ona.
S 55 godina Lajla je počela da se zabavlja s 28-godišnjim Piterom. Dve godine kasnije Piter je Lajlu zaprosio. Još dve godine srećno su živeli vereni kad je Lajla na njegovom kompjuteru otkrile neke sumnjive mejlove. Ubrzo je saznala da se njen verenik dopisuje s drugim starijim ženama na internet stranici ToyBoyWarehouse.com. Odmah ga je napustila.

Međutim, njeno otkriće imalo je i jednu dobru stranu. Nakon što je ostavila Pitera odmah se prijavila na internet stranicu zbog koje je i ostala bez verenika.

“Na tom sajtu su počeli da me kontaktiraju mlađi muškarci koji su pohvalno komentarisali moj izgled. Sad je ta stranica moj glavni izvor mladih muškaraca. Trenutno se zabavljam sa nekoliko njih i sve sam ih tamo upoznala”, kaže Lajla.

Za kraj Lajla ima poruku za sve žene u godinama - razmislite o izlasku s mlađim muškarcem.

Komentari korisnika:    
Dodajte vaš komentar
Dodaj smajli Dodaj smajliZaljubise.net - poljubac, upoznavanje preko interneta, upoznavanje devojaka, sajt za upoznavanje, druzenje upoznavanje
Horoskop | Klubovi | Ljubavne SMS poruke | Igre | Uslovi članstva | Polisa privatnosti | Kontakt | Linkovi
Copyright © 2015 by Zaljubise.net