Statistika sajta
Broj korisnika: 267.587
Broj ocenjenih slika 9.484.084
Razmenjene poruke: 18.701.784
Korisničko ime ili e-mail: Lozinka Zaboravljena lozinka?  | Novi na sajtu? Registracija
Broj Pregleda:2341  
 30.11.2019. 20:48:00

Horoskop za decembarHoroskop za decembar

Ovan

Posao

Kada je u pitanju posao, u ovih mesec dana pokušajte da se koncentrišete na važne stavke. Novac stiže do kraja meseca a kada je u pitanju veća zarada, ne možete očekivati početkom sledeće godine. Obratite pažnju na odnose sa saradnicima jer možete imati lošu komunikaciju krajem meseca. Jako bitan datum kada je u pitanju saradnja i novi projekat je deseti decembar.

Ljubav

Ljubavna strana je veoma podložno promeni naročito što se dešavaju promene po pitanju vašeg odnosa prema partneru. Venera vam daje snagu i potrebu da se borite tako da ćete krajem meseca shvatiti da ste ipak bili u pravu za sve što ste partneru rekli.ovnovi koji su sami u ovom mesecu mogu da očekuju zanimljive razgovore sa osobama iz prošlosti ali prava ljubav ih čekam tek u novoj godini.

Zdravlje

sačuvajte sebe i svoje zdravlje tako što ćete gledati samo ono što se vaš tiče posebno kada je u pitanju posao i poslovne obaveze. Potreban vam je san i dovoljno odmora a Mars vam poručuje da je potrebno onda pojačati imunitet i povedite računa o fizičkim aktivnostima.

Bik

Posao

Najvažnije da budete u centru dešavanja jer u ovih mesec dana možete imati malo veće prepreke kada je posao u pitanju. Bitno je iskoristiti svojih pet minuta.saveti da budete što mudriji i diplomatiji jer samo na taj način ćete dobiti ono što zaslužujete. Od 20 tog nadalje nemate pritisak i negativan uticaj tako da ćete moći biti u situaciji da vi postavljate uslove sa ljudima sa kojima sarađujete.

Ljubav

Venera vaša vladajuća planeta donosi vam emotivni haos što je vama velika tenzija i može se odraziti na vaše psihološko i mentalno zdravlje. Pokušajte da budete u miru sa sobom i da ne ulazite u sukobu sa partnerom.Također se vama savetuje da ne potežete priče iz prošlosti i da ne stvarate ljubomorne scene. Usamljeni Bikovi biće u situaciji da biraju i moći će da izaberu tek krajem meseca ono što im je srcu drago.

Zdravlje

Udahnete vazduh i budite više u prirodi. Moguće su problemi sa kičmom i problemi sa donjim stomakom kod pripadnice nežnijeg pola.

Blizanci

Posao

Vaša pozicija može biti poljuljana pa se savetuje da dobro razmislite koje ćete poteze povlačiti, posebno u drugoj polovini decembra. Ovo je period kada ste umorni i potreban vam je odmor tako da ne donosite odluke preko noći i sačekajte krajem meseca da se neke stvari same od sebe pokrenu. Potražite pomoć starije osobe koja radi sa vama i bićete mnogo mirniji nadalje.

Ljubav

Ljubavna strana je veoma stabilna ali su mogući problemi kod partnera. Njemu se dešavaju nekakvi problemi na planu posla u kojima ne želi da priča, a vi ako insistirate da dođete do istine, možete stvoriti kontraefekat. Pustite da partner sam odluči kada i šta će vam reći. Slobodni Blizanci mogu imati iznenadno poznanstvo koje može preći u nešto više početkom godine.

Zdravlje

Pojačajte imunitet i odmarajte što više jer je ovo period kada je vama je enegija veoma slaba i teško se obnavlja. Morate povesti računa kako sebi tako i o okruženju jer vam oni dodatno mogu uzimati energiju.

Rak

Posao

Pažljivo preispitajte nove mogućnosti i dobro razmislite kakve odluke donosite početkom meseca. Dobićete razne predloge i ideje od strane saradnika, a na vama je da izaberete čemu ćete se posvetiti. Novčana strana je stabilna i i novac stiže krajem meseca od osobe koja vam je dužna.

Ljubav

U ovom periodu kada je emotivnost u pitanju partner vam pruža podršku. Bićete zadovoljni razvojem događaja i ne dozvolite da išta utiče na vaš odnos u vezi. Slobodni Rakovi biće posvećeni društvenim aktivnostima i neće mariti toliko za emocije.

Zdravlje

Krajem meseca obratite pažnju na imunitet i odmor, potrebno je da se posvetite sebi i svom unutrašnjem miru. Bilo bi dobro da otputujete i da zaista sebi pružite pravi odmor.

Lav

Posao

U drugoj polovini meseca biće vam potrebna podrška što se tiče posla i bitno je doneti odluku do 20 tog u mesecu. Oslonite se na zdravu logiku i na podršku koju dobijate od dugogodišnjih saradnika. U ovom periodu pojačajte svoju saradnju sa ljudima iz svoje poslovne prošlosti jer ćete naći nove načine za saradnju.

Ljubav

Za Lavove je ovo jako bitan period jer će moći da se nose sa problemima koji su još uvek tu i nisu ih razrešili kada je ljubav u pitanju. Treba biti strpljiv i taktički postupati jer u suprotnom mogu da dovedu partnera u veoma neprijatno i situaciji zbog njihove dramatičnosti. Za slobodne Lavove ovo je jako lep period jer će dobiti glas od osobe koja im je draga već neko vreme.

Zdravlje

Obratiti pažnju na pritisak i na moguće probleme sa kičmom. Posvetiti se malo više sebi i pružiti sebi malo više zabave.

Devica

Posao

U prvih 10 dana ovog meseca ne počinjete ništa novo i sačekajte povoljnije prilike. Jedna starija Vaga vam može biti jako dobra podrška ali vi ćete imati problem da prihvatite njeno mišljenje. Potrudite se da prihvatite podršku jer će vam biti značajna naročito krajem meseca. Obećani novac stiže ali u manjem iznosu.

Ljubav

Ovde su emocije veoma naglašene i imaćete potrebu da se stalno preispitujete i da stalno posmatrate partnerove reakcije. Budite opušteniji jer partner se ne bavi vama koliko mislite i vrlo je moguće da imate iskrivljenu sliku vašeg odnosa. Slobodne Device imaće povratak osobe iz prošlosti. Mogućnost obnove veze.

Zdravlje

Bićete opterećeni malo više nego što je potrebno svojim zdravljem ali svakako je dobro obratiti pažnju na ishranu i disajne organe.

Vaga

Posao

Ovo je izuzetan period za sve Vage koje su od početka godine radile veoma posvećeno. stiže nagrada do kraja meseca u vidu pohvale i materijalnog dobitka. To je veliki napredak za Vagu, a do kraja meseca može imati i ponudu za novi posao. Bićete u velikoj dilemi šta da radite a savet bi bio da odluku ostavite za januar.

Ljubav

Mnogo toga je ostalo nerešenog između vas i partnera pa ovaj period je idealan da te stvari razrešite kroz dobru i direktnu komunikaciju. Videoama se posebno savetuje da mnogo toga kažete otvorenije i iskrenije jer na taj način poštujete i volite sebe. Za Vage koje su solo, ovo je period preispitivanje sopstvenog života pa i emocija.

Zdravlje

Generalno zdravlje je stabilno i nećete imati velikih problema samo povesti računa o donjem delu kičme.

Škorpija

Posao

Budite spremni da u narednih mesec dana se zabavite svim onim stvarima koje ste namerno ostavili prošlog meseca. Imaćete otvoreni sukob kada je posao u pitanju i potrudite se da što manje izgovarate reči koje vređaju. Do kraja meseca vas čeka pozamašna suma novca i mogućnost poslovnog puta.

Ljubav

Ovo je period kada je strast na prvom mestu i to je ono što ćete forsirati u svojoj vezi, a za slobodne Škorpije ovo je period kada mogu stupiti u fizički kontakt i biti u novoj vezi sa osobom koja je od nedavno ušla u njihov život. Savet jeste da ne preteruju sa strastvenošću jer na taj način gube sebe.

Zdravlje

Bolove u ramenima i moguće neki vid prehlade. Savet bi bio da pojačate svoju ishranu i da više odmarate.

Strelac

Posao

Ovo je period kada je vaša vladavina i kada ste svoj na svome, potrudite se da ovaj mesec dobro iskoristite i obnovite sve ono što ste hteli i planirali kada je u pitanju komunikacija sa ljudima oko vas. poslovna strana može biti još bolja ako ste koncentrisaniji jer u ovom periodu najviše stvari zavisi od vaše aktivnosti.

Ljubav

Mnogo toga ste propustili u novembru da završite kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Početkom meseca imaćete osećaj da će vam glava pući od informacija i događaja koje se dešavaju partneru i koji pokušava da vas uključi u sve. Slobodno recite ne i nemojte sebe gušiti. Slobodni pripadnici ovog znaka u ovom mesecu ne traže ništa žele samo svoj mir.

Zdravlje

Najbitnija stavka jeste kontrola koju možete obaviti u ovom mesecu mada zdravlje vam je stabilno.

Jarac

Posao

Jupiter ulazi u vaš znak i donosi vam godinu dana prosperiteta. dobro osmislite svoj plan za sledeću godinu jer od toga mnogo zavisi posao i saradnja sa drugima. Takođe proverite svaki papir koji potpisujete jer su mogući neki propusti. Novčana strana je stabilna.

Ljubav

Partner će osetiti vašu pozitivnu energiju i biće mu drago što ste i vi ušli u jednu novu životnu fazu. Oslonite se malo više na mišljenje partnera i dozvolite da vam on organizuje život, barem ovih mesec dana. Slobodni Jarčevi mogu obnoviti kontakt sa osobom sa kojom su komunicirali krajem leta.

Zdravlje

posvetite se malo više svom miru i svojoj unutrašnjoj harmoniji, potrebno je da oprostite nekom članu porodice neku uvredu i na taj način postižete još više ravnotežu svog duha.

Vodolija

Posao

Ovaj mesec za vas je pun pogodak zato što dolazi do završnice jednog velikog posla i bićete ponosni na sebe i na svoje saradnike. Imaćete jednu novu poslovno priliku koju nećete propustiti ali ćete imati problem da je prihvatite na pravi način. Samo slušajte sebe i svoje želje.

Ljubav

Budite svesni da ste vi pokretač vaše veze i da partner ne može nikada da bude onoliko aktivan i da pruži koliko vi to dajete. Pomirite se sa činjenicom da ste vi vođa i da vaša ženska strana ovde nije toliko istaknuta. Pazite šta govorite partneru a za slobodne pripadnike ovog znaka ovaj period obećava jedno ovo i lepo poznanstvo.

Zdravlje

Obratite pažnju na moguće probleme sa kolenima i zglobovima.

Ribe

Posao

Po pitanju posla jako je bitno zadržati sadašnju poziciju i potrudite se da imate dobru komunikaciju sa svima. Do kraja meseca moguća su dva nova posla u okviru posla kojim se bavite. Bićete malo zbunjeni ali uspećete da se snađete u svemu tome.

Ljubav

Na ovom planu vas čekaju lepa iznenađenja od strane partnera i bićete pozitivna iznenađeni razumevanjem koje će vam partner pružiti.

Slobodni pripadnici ovog znaka mogu računati na dobru komunikaciju sa ljudima oko sebe naročito sa jednom dragom osobom.

Zdravlje

Kada je u pitanju ovaj mesec potrudite se da malo više budete u pokretu jer to je jako dobro za vaše zdravlje.

Blic žena
Nena Janković
Komentari korisnika:    
Dodajte vaš komentar
Dodaj smajli Dodaj smajliZaljubise.net - poljubac, upoznavanje preko interneta, upoznavanje devojaka, sajt za upoznavanje, druzenje upoznavanje
Horoskop | Klubovi | Ljubavne SMS poruke | Igre | Uslovi članstva | Polisa privatnosti | Kontakt | Linkovi
Copyright © 2015 by Zaljubise.net