Statistika sajta
Broj korisnika: 267.605
Broj ocenjenih slika 9.484.521
Razmenjene poruke: 18.703.308
Korisničko ime ili e-mail: Lozinka Zaboravljena lozinka?  | Novi na sajtu? Registracija
Uslovi sajta:
Sledeći tekst predstavlja uslove korišcenja sajta Zaljubi se i molimo vas da u celosti pročitate tekst sajta. Ako se slažete sa svim tačkama i ispunjavate sve navedene uslove, prijavite se na našem sajtu! Zadržavamo pravo na promene ovih uslova, promene na celom sajtu, uključujući ukidanje bilo kakvog sadržaja ili opcije sajta, a isto tako i dodavanje novih opcija u bilo koje vreme, o cemu cete biti obavešteni. Morate imati najmanje 18 godina da bi ste se mogli registrovati na sajtu (pristup ili korišcenje sajta osobama ispod 18 godina je zabranjeno).
KAKO DA POSTANETE NAŠ ČLAN?
- Prvo što treba da uradite je da detaljno proucite sve što ovde piše i nakon toga (ako se slažete sa svim uslovima) da idete na našu stranicu za REGISTRACIJU na kojoj treba da popunite tražene podatke koji moraju u potpunosti biti tacni (posle prijave ove podatke možete da izmenite u slucaju da smatrate da ste nešto uneli pogrešno).
- Sajt ne može da prihvati apsolutnu odgovornost za ono što korisnici sajta unose i
- Molimo vas da nas kontaktirate ukoliko smatrate da neko od korisnika sajta krši pravila sajta, kako bi smo preduzeli odgovarajuce mere
- Prilikom vašeg registrovanja na sajtu zabranjeno je unošenje uvredljivih podataka.
- Fotografija ne sme biti provokativna ili nekog neprikladnog sadržaja.
- Sigurnost vašeg naloga je vaša briga, a ako smatrate da je neko ugrozio sigurnost vašeg naloga (preuzeo ga od vas), obratite se nama i mi cemo vam vratiti vaš nalog! KAKO PREKINUTI CLANSTVO?
- U bilo kom trenutku vi možete prekinuti vaše clanstvo, a takode mi zadržavamo pravo da prekinemo vaše clanstvo u bilo kom trenutku i bez prehodnog obavestenja u slucaju da kršite bilo koje od naših pravila! - Kao naš clan vi se slažete da cete u potpunosti biti odgovorni za vaš nalog i sve aktivnosti koje se odvijaju preko njega i da necete slati drugim clanovima: netacne, uvredljive, seksualno uznemiravajuce, pretece, rasno uvredljive poruke.
- Vaša e-mail adresa nece biti prikazana nikome osim ako to vi ne ucinite prilikom kontakta sa ostalim clanovima.
- Svi korisnicki nalozi koji budu sadržavali neprimerne fotografije i profile bice izbrisani u istom trenutku kada ih primetimo.
IZRIČITO JE ZABRANJENO:
1. reklamirati druge sajtove preko našeg sajta bez prethodne saglasnosti od nas
2. prodavati ili kupovati bilo koje proizvode bez naše saglasnosti
3. slati spam, junk ili na ostale nacine uznemiravati clanove sajta
4. sakupljati licne informacije o clanovima bez njihove saglasnosti
5. skupljati, reprodukovati ili na neki nacin koristiti delove ovog sajta
6. promeniti copyright, zašticeno ime ili druge oznake vlasništva na sajtu
7. slati mail-ove ili drugi materijal koji je zaražen virusima
8. koristiti sajt bez našeg odobrenja
VAŽNO : - Ne možemo da garantujemo tačnost, potpunost ili korisnost bilo koje informacije na našem sajtu, a koju su uneli naši korisnici, - Nismo odgovorni za gubitak ili oštecenje podataka koji su poslati na sajt, - Zadržavamo pravo da vas u bilo kom trenutku kontaktiramo na e-mail adresu koju ste uneli prilikom prijavljivanja kod nas. Sajt "Zaljubi se" zadržava pravo, da bez ikakve obaveze i odgovornosti prati materijal koji se salje na sajt. "Zaljubi se" ima pravo ali ne i obavezu da obriše materijal koji na neki nacin ugrozava zakon. Bez obzira na ovo prvo, vi ste u potpunosti odgovorni za sadržaj onoga što šaljete u bilo kom delu sajta kao i u vašim porukama. Sajt nije odgovoran za vaše postupke izvan sajta. Ovaj ugovor se poništava odmah i bez upozorenja ako prekršite neku od njegovih tacki. Uclanjivanjem korisnik je prihvatio sve sto je ovde napisano i sa tim se slaže. Ukoliko želite dodatne informacije procitajte FAQ stranu, a ako i tu ne nadjete odgovor postavite pitanje na email.

Zaljubise.net - poljubac, upoznavanje preko interneta, upoznavanje devojaka, sajt za upoznavanje, druzenje upoznavanje
Horoskop | Klubovi | Ljubavne SMS poruke | Igre | Uslovi članstva | Polisa privatnosti | Kontakt | Linkovi
Copyright © 2015 by Zaljubise.net