Statistika sajta
Broj korisnika: 267.605
Broj ocenjenih slika 9.484.521
Razmenjene poruke: 18.703.310
Korisničko ime ili e-mail: Lozinka Zaboravljena lozinka?  | Novi na sajtu? Registracija
Broj Pregleda:4188  
 25.12.2014. 12:22:00

Ove seksualne fantazije svaka žena ima, ali nijedna ne priznajeAko mislite da žene nisu toliko maštovite i inovativne kada je u pitanju seks, varate se. Često je upravo njihova mašta „prljavija” ali imaju problem da verbalizuju svoje želje.

Predstavljamo vam deset omiljenih bezobrazluka o kojima mnoge žene maštaju.


1. ISKORIŠĆENA ŽENA

Ima nešto posebno seksi u tome da naivnu i stidljivu devojku iskoristi neko muževan.
Naravno, čak i u mašti, ovakvo ponašanje je samo gluma, dok u realnosti nikada ne bi pristale na ovakav odnos.

 2. STRIPTIZETA

Ne zna se ko više preferira ovu igricu, muški ili ženski pol. Čašica ili dve više, dobra muzika da podgreje strasti i žurka može da počne. Koji muškarac nije zamišljao svoju lepšu polovinu kako se nežno njiše dok skida stvar po stvar sa sebe? Verovali ili ne, žene dosta čestoi fantaziraju o ovoj nevaljaloj ulozi, ali tako da plešu pred publikom dok im muškarci stavljaju novac u donji veš.

3. SEKS SA DRUGOM ŽENOM

Bez obzira na seksualnu orijnetaciju, većina žena je bar jednom zamišljala kako vodi ljubav sa drugom devojkom. Ovakve fantazije često budu realizovane, pogotovo ako je reč o nekom ko voli da eksperimentiše. Ipak, malo ređe se upuštaju u seks u troje, jer se pribojavaju kako bi takva akcija mogla da utiče na njihov kasniji odnos sa partnerom.


4. SEKS SA DRUGIM MUŠKARCEM

Bez obzira u kakvom su trenutno odnosu sa partnerom, seks sa drugim mušarcem je nešto o čemu sve žene maštaju. Mnoge devojke vole da zamišljaju kako vode ljubav sa drugim muškarcem dok ih njihov partner gleda.

 

5. STRNAC U NOCI 

Ne odlučuju se svi tako lako na seks na jednu noć, bar ne u stvarnom životu. U mašti, sa druge strane, vrlo rado priželjkuju dodir markantnog šarmera koji će ući u njihove odaje i strasno ih obljubiti.


6. DOMINACIJA

Užitak potpune kontrole nad potčinjenim robom ništa ne može da nadomestiti, bar neke žene tako misle. Na ovu igru često pristaju i mušakrci i žene, pa ukoliko ništa niste planirali za večeras, eto ideje.


7. EGZIBICIONIZAM

Iako zvuči ludo, mnoge žene maštaju kako im aju divlji seks u parku, skrivenoj ulici ili u prikrajku neke zgrade dok je gleda veliki broj ljudi. Ako se dovoljno zadrže na ovakvim mislima, predigra i neće biti preko potrebna.


8. AUTORATITIVNI MUŠKARCI

Niko ne može poreći uzbuđenje koje nailazi pri pomisli na seks sa profesorom i šefom. Kršenje društvenih moralnih načela samo po sebi je dovoljno uzbudljivo, pogotovo ako je seks uključen u igru.

. SAMOZADOVOLJAVANJE
Ponekad je ženi potrebno da uzme stvar u svoje ruke i jednostavno se zadovolji sama. Iako mnoge žene neće prizanti, one često maštaju o tome da gledaju muškarca dok to radi, što im pruža poseban osećaj moži koji toliko vole.

10. HEROJI
Možda je upravo ovo razlog zbog čega su na devojačkim večerima najviše unajmljuju striperi prerušeni u policajce ili vatrogasce. Ima li išta što je više seksi od preplanulog mišićevaog tipa koji vas spasava iz nevolje a potom divlje vodi ljubav sa vama?
Komentari korisnika:    
Dodajte vaš komentar
Dodaj smajli Dodaj smajliZaljubise.net - poljubac, upoznavanje preko interneta, upoznavanje devojaka, sajt za upoznavanje, druzenje upoznavanje
Horoskop | Klubovi | Ljubavne SMS poruke | Igre | Uslovi članstva | Polisa privatnosti | Kontakt | Linkovi
Copyright © 2015 by Zaljubise.net