Statistika sajta
Broj korisnika: 267.587
Broj ocenjenih slika 9.484.084
Razmenjene poruke: 18.701.760
Korisničko ime ili e-mail: Lozinka Zaboravljena lozinka?  | Novi na sajtu? Registracija
Broj Pregleda:3000  
 4.12.2014. 9:00:00

Ma, kakvi lumberseksualci: Ovo su tipovi muškaraca na koje padaju SVE Srpkinje!Dok svetom duvaju vetrovi promene Srpkinje stoje postojano kano bradurine i ne zanimaju ih lumberseksualci i već odavno prevaziđeni metroseksualci. Izgleda da kod nas i dalje najbolje prolaze - Balkanci!

Odlučili smo malo da se poigramo sa novim idealima muške lepote, pa evo najpopularnijih tipova muškaraca u Srba.

 

Banoseksualac

Ovaj tip muškarca naseljava potez ulice Strahinjića Bana, a poznat je po zapremini rezervoara džipa i dubini džepa. Primerci ove vrste variraju u veličini, ali se svi šire. Nisu baš vični zavodnici pa je tehnika lova na ženku - lova.

 

Tatinsinikus

Bliski rođak Banoseksualca, čak i liče. Prepoznaje se po dugoj njušci zbog hodanja dignutog nosa i kratkoj pameti. Prirodno stanište su mu kladionica i tatina firma u kojoj imaju isti učinak - stalno ulažu ali uz malo uspeha. Tehnika lova - jel znaš ti ko je moj otac?

 

Maminsinikus

Ove muškarce možete da sretnete jedino na slavi, naravno, došli su sa mamom. U radnju ne idu jer ona sve kupuje, ne umeju da operu ni tanjir ni veš, a vrhuncem kulinarstva smatraju sendvič. Prirodno stanište - kauč, dok čekaju da im majka ispegla stvari koje im je odabrala u radnji kako bi šarmirali neku devojku kojoj će prebacivati da nije kao mama.

 

Menadžerikus

Ulickani, slatkorečivi muškarac koji zna tačno šta treba da kaže. Pred drugaricama ga hvali, čak se i mami sviđa, ali tu nešto ne štima. Naravno, menadžerikus nije stvarno menadžer, on to najčešće samo studira dok živi od džeparca koji je dobio od bakine penzije. Ono što menadžeriše su još tri devojke dok tebi prodaje priču da je u teretani. Prirodno stanište: Svuda su.


Teretanikus

E, on je stvarno u teretani. Zapravo, on je samo u teretani. Tepa bicepsu, glanca triceps a knjiga ga zanima samo ako može da je upotrebi kao teg. Veze ga smaraju jer mu smanjuju vreme sa njegovom pravom ljubavlju - svojim odrazom u ogledalu. Prirodno stanište - benč.

 

Balkanikus

Alfa mužjak musav od ajvara, kralj hitova Šemse, gospodar splava! Ova dominantna vrsta poznata je po zovu na parenje koji podseća na loš scenario iz domaćeg filma. Vodi se onim "čovek bez stomaka kao 'mercedes' bez znaka, a pismenost mu baš i nije prijatelj. Nema veštine Menadžerikusa niti izgled Teretanikusa, pa uglavnom mrzi žene koje mu navodno uvek otme neki Banoseksualac. Prirodno stanište - Srbija i okolina.

 

Normalikus

Ugrožena vrsta skromnog dometa. On ponekad svrati u Silikonsku dolinu ali na piće, ne i na biće. Umerena je i zdrava verzija Tatinsinikusa i Maminsinikusa, gnuša se varanja Menadžerikusa i Teretanikus je samo rekreativno. Balkanikusa u sebi pusti u kafani, ali ga okači na čiviluk kada stigne kući. Prirodno stanište - ako znate gde je, javite nam.

 

Svaka sličnost sa pravim ljudima ili vašim bivšim je slučajna.

Komentari korisnika:    
Dodajte vaš komentar
Dodaj smajli Dodaj smajliZaljubise.net - poljubac, upoznavanje preko interneta, upoznavanje devojaka, sajt za upoznavanje, druzenje upoznavanje
Horoskop | Klubovi | Ljubavne SMS poruke | Igre | Uslovi članstva | Polisa privatnosti | Kontakt | Linkovi
Copyright © 2015 by Zaljubise.net