Statistika sajta
Broj korisnika: 267.403
Broj ocenjenih slika 9.482.057
Razmenjene poruke: 18.681.896
Korisničko ime ili e-mail: Lozinka Zaboravljena lozinka?  | Novi na sajtu? Registracija
Horoskopski znak - Vodolija
Vodolija
Posao i finansije


Kada su finansije u pitanju prvo tromesećje ove godine ne treba očekivati gotovo nikakve teškoće. Vaša vladajuća planeta Uran boravi cele godine u vašoj kući novca. Pošto je Uran vladar vašeg znaka, vi ćete pokazivati povećanu zainteresovanost za sopstvene finansije nego što je to obično slučaj.

Možete očekivati finansijsku podršku od strane poslovnih partnera zaintresovanih za vaše poslove, profesionalnih investitora ili nekog trećeg, prijatelja, rođaka, itd. Zvezde će vam pomoći da lako izlazite na kraj sa eventualnim novčanim zaduženjima, kreditima, ili pozajmicama i da efikasno redukujete svoje troškove.

Vodolije su uspešne u oblasti modernih tehnologija. Tu možete očekivati najveće zarade u ovoj godini. Takođe, mnoge Vodolije rade poslove za koje je važan lep izgled, kao što je PR, marketing, mediji itd. Zato će dobra investicija u vašoj karijeri biti ulaganje u sebe, svoje zdravlje i izgled, garderobu i stil života.

Ipak budite oprezni jer ove godine u vašu kuću novca ulazi Neptun, planeta zabluda i prevara.
Ljubav

2011. godina će biti uspešna za Vodolije i na ljubavnom planu. Prethodne godine se nisu mogli pohvaliti bogatstvom emotivnog života, ali će ove godine to biti u redu.

Vodolije su nemirna duha i najviše uživaju u novim događanjima i promenama. Zato im nije lako da dugo ostaju u jednoj vezi jer brzo počinju da osećaju kako gube ličnu slobodu, a ona je za njih najvažnija. Ove godine neće imati osećaj gubitka slobode i uspeće da pronađu puno novih i zanimljivih elemenata u braku ili u svojoj emotivnoj vezi.

Ovaj trend će naročito doći do izražaja posle jula kada planete ostvare pozitivan uticaj na njihovu osmu kuću koja upravlja seksom. Njihova seksualna aktivnost će porasti, a takođe i njihova inventivnost, pa će uspevati da sa partnerom dožive puno novih uzbuđenja.

Mnoge usamljene Vodolije će ove godine uspeti da pronađu partnere sa kojima će biti zadovoljni. Oni koji se spremaju za drugi brak će i dalje raditi na tome, ali će se u osnovi nećkati da izađu pred matičara.

Društveni život će takođe biti na zavidnom nivou. Biće novih poznanstava i mnoge Vodolije će se uključiti u nova društva, što njima inače nije teško.


Zdravlje

Planeta koja vlada vašim zdravljem je Mesec. To povlači nekoliko implikacija kada je vaše zdravlje u pitanju. Pre svega, vaše emocionalno zdravlje ima presudan uticaj na vaše psihofizičko zdravlje u celini. Vodeći računa o svojim emocijama, izbegavajući depresije i emocionalne nestabilnosti, održavajući dobro raspoloženje, vi pomažete svom zdravlju u većoj meri nego što možete i zamisliti.

S druge strane, Mesec je planeta koja se najbrže kreće kroz Zodijak i za mesec dana prođe kroz sve kuće i znake u vašem horoskopu. To ukazuje da je vaše zdravlje podložno brzim promenama, a takođe i terapije koje primenjujete. Zato je za vas neophodno da redovno i vrlo pažljivo pratite svoju zdravstvenu situaciju. Naročito morate obraćati pažnju na grudi i stomak, delove tela kojima vlada Mesec.

Savetujem vam da koristite u što većoj meri sve ono što je srodno vašem znaku i Mesecu. Nakit, boje, mirisi, arome, metali, biljke, sve su to faktori koji pospešuju vaše zdravlje. Srebro i biseri, su nakit za vas, a boje u njihovim tonovima su pravi zdravstveni tonik. Koristite u ishrani zeleni biber i krastavce, u što većoj meri.


Lični napredak

Postoji nekoliko polja na kojima bi ste ove godine trebali biti aktivni kada je u pitanju nadgradnja i usavršavanje vaše ličnosti. Pre svega to je pitanje kako da budete praktičniji, odnosno kako da svoje ideje realizujete do kraja. Vi ste uvek puni ideja, vaša intuicija i mašta su u međusobnoj saradnji i uvek su aktivne. Problem nastaje kada dobru ideju treba sprovesti u delo. Taj deo posla rado prepuštate drugom. Ali u svakodnevnom životu moramo često sve sami da uradimo, od početka do kraja.

Praktična strana ličnosti je veoma važna, isto toliko kao i njena kreativna strana. Morate stalno raditi na tome da u što većoj meri razvijete upravo ovu praktičnu stranu. To naravno neće ići na uštrb vaše kreativnosti. Naprotiv. Nema većeg zadovoljstva nego kada vam pođe za rukom da svoju ideju sprovedemo u praksi.

U tom cilju morate voditi računa o detaljima, o organizaciji, o hijerarhiji i poretku stvari. Vodolije, po svojoj prirodi, zanemaruju detalje, nedovoljno su organizovane i ne priznaju postojeću i važeću hijerarhiju. Ukoliko uspete da naučite da obraćate pažnju na detalje i prihvatite hijerarhiju kao univerzalni princip u prirodi i društvu, tada ste na dobrom putu da uspete u životu.


Zaljubise.net - poljubac, upoznavanje preko interneta, upoznavanje devojaka, sajt za upoznavanje, druzenje upoznavanje
Horoskop | Klubovi | Ljubavne SMS poruke | Igre | Uslovi članstva | Polisa privatnosti | Kontakt | Linkovi
Copyright © 2015 by Zaljubise.net