Statistika sajta
Broj korisnika: 267.572
Broj ocenjenih slika 9.484.016
Razmenjene poruke: 18.699.320
Korisničko ime ili e-mail: Lozinka Zaboravljena lozinka?  | Novi na sajtu? Registracija
Horoskopski znak - Vaga
Vaga
Posao i finansije

Na poslovnom planu ova godina će za mnoge Vage biti prilično nestabilna. Moguća su promena zanimanja, a ako do njih i ne dođe, tada će sigurno doći do krupnih promena u firmi u kojoj radite. Te promene vas sigurno neće mimoići. Razlog ovome je boravak planete Neptuna, u vašoj šestoj kući rada. Na sreću nema razloga da se previše plašite ovih promena. One vam neće doneti ništa loše jer je Neptun baš vladar vaše šeste kuće. Najverovatnije će vam promene na poslu doneti veće zadovoljstvo i više zabave na radnom mestu.

Što se tiče novca, vaša kuća odgovorna za njega je tokom cele godine bez prisustva neke od moćnih planeta. To znači da vi nećete pokazivati veliku zainteresovanost za novac tokom ove godine. Prosto će neke druge stvari biti ispred na vašoj listi prioriteta. Naravno da to ne znači da ćete imati problema sa prihodima. Ne, naročito one Vage koje se bave poslovima vezanim za komunikacije, medije, trgovinom, saobraćajem, obrazovanjem, pisanjem.

Ljubav

Vaša planeta ljubavi Mars, ove godine ukazuje da su moguće česte promene kada su intimne veze u pitanju. On je brzo i dinamično menja svoj položaj u Zodijaku.

Takve veza će u toku cele godine biti stalno na probi. Ukoliko izdrže sva ova iskušenja, neka od njih bi se mogla pretvoriti u vrlo ozbiljnu vezu.

Cele godine ćete biti raspoloženi za druženja i nova prijateljstva. To nisu veze iz kojih će se izroditi ljubavne veze, ali će se u njima na momente naslutiti nešto više od običnog druženja. Uostalom, to je tipično za Vage, ponekad ne razlikuju drugarstvo od romanse, a uvek su spremne da daju povoda nekom da misli kako prema njemu gaje drugačija osećanja.

Razvedene Vage, koje rade na svom drugom braku, neće imati uspeha da ponovo stanu pred matičara. To ne znači da će im ljubavni život biti sumoran. Naprotiv.


Zdravlje

Ova godina donosi nove trendove kada je vaše zdravlje u pitanju. Osnovna poruka jeste da morate voditi računa o svom zdravlju. Jer planetarni aspekti ulaze u nepovoljan položaj sa vašim znakom ( ili kako se to još kaže – sa vašim natalnim Suncem ). Reč nepovoljan je možda preteška jer takav položaj ne donosi probleme sam po sebi. On samo stvara mogućnosti da ukoliko se ne poklanja dovoljna pažnja zdravlju može doći do problema.

Planete ne ukazuju samo na potencijalne opasnosti po zdravlje, već i kako da ih izbegnemo. Uran, kao planeta koja vlada vašom petom kućom ljubavi, kreativnosti i zabave, ukazuje da je za vas najbolja terapija sređen ljubavni život, mnogo zabave , muzike i veselog druženja. Takođe je veoma važno da radite kreativne poslove koji vas nadahnjuju. Mars, kao vaša planeta ljubavi, samo potvrđuje i pojačava pozitivno dejstvo sreće i ljubavi na vaše zdravlje. Unutrašnja sreća i ljubav će ove godine sačuvati vaše zdravlje od svakog iskušenja.


Lični napredak

Iako su Vage poznate kao osobe sa naglašenim sposobnostima komunikacije sa drugim osobama, potrebno je stalno osvežavati i unapređivati ovu važnu oblast ljudskog života. U vašem znaku boravi planeta Saturn koja dovodi do izvesnih teškoća u komunikacijama sa drugim ljudima, koje nisu svojstvene Vagama, i stimuliše vašu unutrašnju potrebu da u komunikacijama budete još bolji. Naročito je bitna takozvana unutrašnja komunikacija, koju svaki čovek vodi sam sa sobom. Izgleda na prvi pogled čudno, ali neki ljudi imaju mnogo bolju komunikaciju sa drugim ljudima nego sa samim sobom. Vage spadaju upravo u takvu vrstu ljudi.

Da bi se unapredila unutrašnja komunikacija sa samim sobom treba dosta mukotrpnog rada. Mi smo nekad prema samima sebi potpuno zatvoreni. To može biti iz više razloga. Neka situacija nas je dovela u da zanemarimo sebe u odnosu na nekog drugog. Tada obustavljamo svesno komunikaciju sa samim sobom. Ili je naša unutrašnja filozofija sklopljena tako da smo uvek okrenuti prema nekom drugom.

Bez obzira o čemu je tačno reč, potrebno je suočavati se sam sa sobom i ispitivati uzroke ličnog ponašanja. Mnogo toga u našem ponašanju je rezultat delovanja nesvesnog u nama, ali mi to možemo bar delimično spoznati. Vage bi trebale da iskoriste naklonost zvezda u ovoj godini i da rade na poboljšanju svoje unutrašnje komunikacije.

Zaljubise.net - poljubac, upoznavanje preko interneta, upoznavanje devojaka, sajt za upoznavanje, druzenje upoznavanje
Horoskop | Klubovi | Ljubavne SMS poruke | Igre | Uslovi članstva | Polisa privatnosti | Kontakt | Linkovi
Copyright © 2015 by Zaljubise.net