Statistika sajta
Broj korisnika: 267.605
Broj ocenjenih slika 9.484.521
Razmenjene poruke: 18.703.310
Korisničko ime ili e-mail: Lozinka Zaboravljena lozinka?  | Novi na sajtu? Registracija
Horoskopski znak - Strelac
Strelac
Posao i finansije

Karijera u ovoj godini uzima zamah. Vaše šanse za poboljšanjem karijere naročito rastu posle maja kada će planetarni aspekti povoljno uticati na vašu kuću karijere. Mogućnosti i prilike u vašoj karijeri rastu, naravno u skladu sa položajem koji zauzimate i ličnim mogućnostima. Vaš javni i profesionalni status su u porastu.

Možete i očekivati šansu da dobijete prestižniji posao. Nemojte odbiti takvu ponudu, čak i ako su finansijski efekti takvog posla nešto slabiji nego onog koga trenutno obavljate. U narednom periodu će se to pokazati kao dobra investicija.

U osnovi će finansijska situacija, tokom prve polovine godine, biti uobičajena bez velikih promena u odnosu na prethodnu godinu. Onda dolazi do dugoročne promene koja će dovesti do kretanja vašeg finansijskog stanja u pozitivnom smeru. Tada možete računati i na finansijsku pomoć drugih ljudi, poslovnih partnera, investitora ili prijatelja koji će biti zainteresovani za poslove kojima se vi bavite. Nije isključena mogućnost da vi ili neko od članova porodice dobije nasledstvo.

Pozitivan planetarni uticaj na vašu osmu kuću će vam dati potrebnu disciplinu u trošenju novca i ozbiljnost u proceni gde treba uložiti novac.

Ljubav

Prethodne dve godine su vam donela iskušenja raznih vrsta. Taj period se nastavlja i u prvih šest meseci ove godine. Neke veze sve ovo neće izdržati, ali one koje to uspeju imaju pred sobom znatno mirniji period.

Vaša planeta ljubavi je Merkur koji se veoma brzo kreće donoseći oscilacije u vašem ljubavnom životu. Kada je Merkur u dobrom aspektu vama na ljubavnom planu cvetaju ruže. Ali već sutra je hitri Merkur zapao u neki stresni aspekt i vi to osećate, vaš sentimentalni život je u stagnaciji ili krizi. Ipak te oscilacije nisu tako velike da dovode do lomova i ne premostivih problema. Da bi ste amortizovali sve ovo morate biti fleksibilni, strpljivi i puni razumevanja. U svemu tome vam pomaže vaša dobra narav i duhovnost.

Strelčevi koji nameravaju da stupe u brak imaju naklonost zvezda. Bez obzira da li je reč o prvom braku ili ne, nemate razloga da se dvoumite. Ova godina je pogodna za započinjanje nove ljubavne zajednice. Pogotovo je za to povoljna druga polovina godine.


Zdravlje

U domenu zdravstvene situacije neće biti nekih većih promena u odnosu na prošlu godinu. To znači da će vaše zdravstvene prilike biti dobre pod uslovom da vodite računa o svom zdravlju. Zvezde vam ne mogu pokloniti dobro zdravlje samo po sebi, ali vam nude povoljnu priliku da ga steknete i očuvate.

U tome vam pomaže Pluton koji je posle puno godina napustio vašu prvu, ličnu kuću. Prilika je da promenite postojeće stanje. Smanjite težinu, poboljšajte način ishrane i bavite se fizičkim aktivnostima. Tako će vaše telo postati najvažniji instrument za regulisanje vašeg zdravlja.

Obzirom da je vaša planeta zdravlja Venera, koja se veoma brzo kreće kroz Zodijak, imaćete potrebu da svoje zdravlje održavate različitim metodama. Ono što danas godi vašem zdravlju, već sutra neće biti tako delotvorno i tražiće se nove metode. Savetujem vam da se opredelite za apstinenciju od raznih medecinskih preparata, lekova i sličnih proizvoda farmaceutske industrije. Koristite u najvećoj meri prednosti alternativne medicine, kao što je herbologija, akupresura, šiatcu, kinezologiju i meditaciju. Najviše pažnje obratite na kukove, bedra i bubrege.


Lični napredak

Planetarni uticaj u vašoj osmoj kući transformacije je odlična prilika da unapredite svoju ličnost i korigujete neke svoje loše osobine. Obzirom da je Saturn istovremeno planeta novca za Strelčeve, jasno je da se najveći učinak ličnog usavršavanja može ostvariti na polju disciplinovanijeg i razumnijeg gazdovanja finansijama i celom materijalnom stranom života.

Strelci su poznati kao bonvivani. Vole život u svim njegovim raznovrsnim oblicima i često ne umeju da sačuvaju i oplode ono što poseduju. Novac im lako dolazi, ali još lakše odlazi, pretežno na životna zadovoljstva. U njihovoj internoj hijerarhiji vrednost novac se ne nalazi na vrhu.

Naravno da novac nije najvažnija stvar u životu, ali je neophodna i u velikoj meri određuje tok i način života koji vodimo. Zato je neophodno shvatiti značaj razložnog i produktivnog gazdovanja njime. Pod pojmom gazdovanje se podrazumeva i sticanje i trošenje. Saturn je planeta ograničenja koja ne dozvoljava ništa da izlazi iz okvira propisanih granica, ali istovremeno i planeta dubljeg nivoa razuma, koja poznaje samo realnost. Zato ove godine najveći napredak u izgradnji svoje ličnosti možete postići koristeći ove Saturnove osobine i njegov, za vas povoljan položaj.

Zaljubise.net - poljubac, upoznavanje preko interneta, upoznavanje devojaka, sajt za upoznavanje, druzenje upoznavanje
Horoskop | Klubovi | Ljubavne SMS poruke | Igre | Uslovi članstva | Polisa privatnosti | Kontakt | Linkovi
Copyright © 2015 by Zaljubise.net