Statistika sajta
Broj korisnika: 267.403
Broj ocenjenih slika 9.482.057
Razmenjene poruke: 18.681.896
Korisničko ime ili e-mail: Lozinka Zaboravljena lozinka?  | Novi na sajtu? Registracija
Horoskopski znak - Skorpion
Skorpion
Posao i finansije

Zaista povoljna godina je pred vama, kada su u pitanju karijera i finansije. I deseta kuća karijere i druga kuća novca su naglašene u vašem ovogodišnjem horoskopu. Takođe, vaša planeta novca, Jupiter, zauzima istaknut položaj. Naročito je povoljan period od početka godine pa sve do kraja avgusta.

Bez obzira kojim se poslom bavite, možete očekivati uspeh. Naravno da će veličina tog uspeha zavisiti od niza faktora, ali on svakako neće izostati, na ovaj ili onaj način. Ukoliko se budete trudili da svojim zalaganjem prokrčite sebi put u karijeri, utoliko će rezultati biti pozitivniji. Naročito se mogu nadati uspehu oni koji se bave javnim poslovima, kao što je administracija ili politika. Pored napretka u karijeri neće izostati ni odgovarajuća finansijska podrška, kao ni povećanje ugleda i socijalnog statusa.

Finansijska situacija će ići na ruku najviše onima koji se bave investicijama. Ako i niste u toj branši svakako možete pronaći nešto u čega vredi investirati. Samo sledite svoj instinkt, i naravno, pratite redovno šta se dešava u toj oblasti. U zadnjoj četvrtini godine će se stvari polako normalizovati, ali i tada možete očekivati lagodne finansijske prilike.

Ljubav

Kada je ljubav u pitanju vaše potrebe su velike. To možete zahvaliti znaku u kome ste rođeni i planeti Veneri. Venera je vaša planeta ljubavi, zahtevna i uvek spremna da ljubav stavi ispred svega ostalog. Venera je istvovremeno i brza planeta, ona prolazi svih 12 znakova Zodijaka za jednu godinu. To znači da se vaše ljubavne potrebe, ukus i šanse menjaju i pojavljuju na različitim mestima i prilikama.

U toku ove godine postoje dva perioda kada možete očekivati uzbudljivija ljubavna događanja i kada će vam se ukazati povoljne šanse. To je period maja i juna i druga polovina oktobra i po;etak novembra. Budite spremni. U toku ostalog dela godine imaćete sasvim uobičajena događanja na sentimentalnom planu.

Mada će ova godina biti relativno obična na ljubavnom planu, biće puna dinamike na polju druženja i sklapanja novih prijateljstava.

Oko vas će sve vrveti od novih lica. Ovakva dinamika će vam činiti dobro. Uključite i svog partnera/partnerku maksimalno u sve društvene aktivnosti i upoznajte ga sa svojim novim prijateljima. Nemojte biti ljubomorni i sumnjičavi kao što obično jeste. Vaš partner/partnerka će vam biti zahvalni i trudiće da vam uzvarate istom merom.

Zdravlje

Vaša kuća zdravlja ove godine nije pod lošim planetarnim uticajem. Stoga ne treba očekivati ozbiljnije zdravstvene teškoće. U načelu, vaša planeta zdravlja Mars, se dosta brzo kreće kroz Zodijak. To znači dve stvari. Prvo, vi osećate česte promene svog psihofizičkog stanja, što ne mora značiti da se vaša zdravstvena slika tako često menja. Jednostavno vi ste osetljivi i reagujete i na male promene stanja svog organizma. Drugo, različite terapije su vam potrebne u različitim periodima vremena. Ono što vam danas čini izuzetno dobro, može posle par nedelja biti mnogo manje efikasno.

Osnova vašeg dobrog zdravlja leži u bavljenju sportom odnosno redovnom upražnjavanju fizičkih aktivnosti. Višak energije koji vi posedujete potrebno je redovno trošiti, a za to je telesno vežbanje jedan od najboljih načina. Pored toga veoma vam dobro čini ako se bavite stvarima koje volite. To može biti neki hobi ili bilo kakva kreativna delatnost koja vam pričinjava zadovoljstvo.

Tokom stresnih perioda potrebno vam je više odmora nego inače. Vi ste skloni da precenjujete svoju izdržljivost i nedovoljno pažnje poklanjate odmoru. Međutim, stresne situacije vam oduzimaju mnogo energije i odmor je jedini način da je nadoknadite.

Lični napredak

Ima mnogo oblasti na intimnom planu koje zaslužuju da im obratite posebnu pažnju. Osoba kao vi, toliko je ispunjena životnom energijom da se ona često razliva i u pravcu u kome vi to ne želite. Zato je potrebno da naučite načine da kontrolišete i upravljate tom energijom.

Jedna od osnovnih metoda za kontrolu balansa lične vitalnosti je spoznaja prioriteta. Vi niste često u stanju da obuzdate trenutne porive i povodite se za njima, zapostavljajući ono što je za vas mnogo važnije i svakako višeg ranga prioriteta. Na taj način neracionalno trošite i energiju i vreme. Za energiju vi imate načine da je nadoknadite i regenerišete, ali je gubitak vremena nepovratan proces.

Za vas je bitno da jasno predočite sami sebi šta želite u životu. Vaše želje i ambicije su velike, ali vaše mogućnosti su ipak ograničene. Zato, da ne biste patili što ne ostvarujete nerealne ciljeve koje ste sami sebi zadali, utvrdite svoje životne prioritete. Ova godina je povoljna za takve procese individualne spoznaje i bila bi prava šteta da to ne iskoristite.

Zaljubise.net - poljubac, upoznavanje preko interneta, upoznavanje devojaka, sajt za upoznavanje, druzenje upoznavanje
Horoskop | Klubovi | Ljubavne SMS poruke | Igre | Uslovi članstva | Polisa privatnosti | Kontakt | Linkovi
Copyright © 2015 by Zaljubise.net