Statistika sajta
Broj korisnika: 267.605
Broj ocenjenih slika 9.484.519
Razmenjene poruke: 18.703.308
Korisničko ime ili e-mail: Lozinka Zaboravljena lozinka?  | Novi na sajtu? Registracija
Horoskopski znak - Ribe
Ribe
Posao i finansije

U vašoj drugoj kući finansija tokom cele godine borave Jupiter, Uran i Mars. To znači da će finansije igrati važnu ulogu, a najviše novca ćete potrošiti na sebe. Bićete stimulisani da obnovite garderodu, ukrasne predmete u stanu i neke sitnice koje vam pružaju zadovoljstvo. Takođe nećete biti spremni da svoje finansijske poslove poveravate drugima. Stvar ćete držati u svojim rukama i ići u susret događajima. Savetujem vam da u periodu od jula do septembra budete oprezniji. Povlačite poteze tek onda kada otklonite sve sumnje i nedoumice.

Izgled vam je važan i smatrate da će vam pomoći i na poslovnom planu. Upravo tu vam se otvaraju povoljne mogućnosti. Biće novih i interesantnih poslovnih prilika. Vaša karijera će biti u uzlaznoj liniji, ali ipak nećete uspeti da razvijete svoje pune kapacitete jer ćete dosta energije i vremena trošiti na drugoj strani. Ukoliko uspete da se dovoljno koncentrišete samo na karijeru, a zanemarite druge oblasti života, potpun uspeh neće izostati. Samo je pitanje da li ste vi spremni da platite tu cenu.

Nezaposlene Ribe imaju dobre izglede da u ovoj godini nađu posao. Potrebno je da stvar oko zaposlenja uzmu u svoje ruke, a manje da se oslanjaju na pomoć drugih. br>
Ljubav

Vaš ljubavni život u 2011. godini će imati dva glavna obeležja, koja bi ga mogla učiniti pomalo protivrečnim. Pre svega, boravak Saturna u vašoj osmoj kući strasti i seksa donosi vam određena ograničenja na tom planu. Usamljene Ribe će imati povoljnih prilika da pronađu odgovarajućeg partnera, a one u braku će osetiti nove impulse koji će učiniti erotsku stranu njihove bračne veze jačom i svežijom.

Kako je Saturn vladar vaše jedanaeste kuće, kuće prijatelja, to znači da će vaše romantične veze imati pre početka ili nakon završetka prijateljski karakter. Takođe ćete upoznati neke važne i značajne ljude i možda imati sa njima ljubavnu vezu. I tu sada na scenu stupa vaša vladajuća planeta Uran. On potencira u vama potrebu da budete slobodni i nezavisni, težnju ka promenama i novim iskustvima. On stvara u vama potrebu eksperimentisanja i istraživanja, kada je vaša ličnost u pitanju, a tu spada i vaš ljubavni i društveni život.

Kako uskladiti ova dva, naizgled, suprotna planetarna uticaja. Pre svega prihvatite i iskoristite povoljne prilike koje vam obe planete, svaka na svoj način nude, u poboljšanju vašeg ljubavnog života. Uranov uticaj iskoristite da se oslobodite tabua i navika, koje svako ima, i koje vas sputavaju da osetite vrhunska zadovoljstva kakva ljubav može doneti. Pristupite vašoj ljubavnoj vezi ili braku, vašem partneru, na nov način. Budite slobodni i ispunite svoje želje, bez straha da bi vam partner na tome mogao zameriti.


Zdravlje

Do kraja avgusta u planete bezrezervno podržavaju vaše dobro zdravlje, ali to ne znači da ne možete da učinite još više i rafiniranije za njega. Analizirajte i poboljšajte svoj zdravstveni koncept, sada je prilika za to.

Obratite pažnju na butine i na jetru, naročito posle avgusta. Tu bi moglo doći do manjih problema. Primenom preventivnih terapija možete otkloniti svaki problem. Koristite alternativnu medicinu jer ste vi veoma prijemčivi na nju.

Vaša planeta zdravlja je Sunce. Ono vlada srcem, kreativnošću, radošću. Zato je za vas posebno važno da vodite računa o svom srcu, ali isto tako da ne sputavate svoju kreativnost i da se ne uzdržavate od životnih radosti. Sreća je vaš zdravstveni tonik. Što ste srećniji vaše zdravlje je bolje i stabilnije. Zato se trudite da se bavite stvarima koje vas čine srećnim.

Budite oprezni ako se odlučite za primenu dijete. Vaše telo je veoma osetljivo i najmanje promene na njemu se odražavaju i na vašu psihu, odnosno mentalno zdravlje. Dijeta mora biti veoma rafinirano koncipirana kako ne bi prouzrokovala negativne kolateralne efekte.


Lični napredak

Neptun ulazi početkom godine u vaš znak i ostaće u njemu dugi niz godina. On će doneti dosta promena u vašem životu. Zato je sada prava prilika da počnete da se navikavate na promene.

Promene nije lako prihvatiti. Moramo na njih biti psihološki pripremljeni kako bismo mogli da organizujemo svoj život u skladu sa njima. Upravo vi to morate uraditi, naučiti sebe da prihvatite promene. Ne smete robovati nikakvim navikama. Ništa u životu ne treba prihvatiti kao nepromenljivo. Ali proces prilagođavanja promenama je postepen i dugotrajan.

Počnite sa manje značajnim stvarima, kao što je na primer vaš stil odevanja. Zatim idite korak dalje, promenite način ishrane, društvo u kome se krećete itd. Videćete vrlo brzo da će vam se otvoriti jedan sasvim novi svet, za koji do juče niste ni pretpostavljali da postoji. Shvatićete da u njemu možete živeti i biti zadovoljni i srećni. Ponašajte se poput malog deteta koje nema navika i svakim danom otkriva nešto novo što postaje zatim sastavni deo njegovog života.

Zaljubise.net - poljubac, upoznavanje preko interneta, upoznavanje devojaka, sajt za upoznavanje, druzenje upoznavanje
Horoskop | Klubovi | Ljubavne SMS poruke | Igre | Uslovi članstva | Polisa privatnosti | Kontakt | Linkovi
Copyright © 2015 by Zaljubise.net