Statistika sajta
Broj korisnika: 267.403
Broj ocenjenih slika 9.482.057
Razmenjene poruke: 18.681.896
Korisničko ime ili e-mail: Lozinka Zaboravljena lozinka?  | Novi na sajtu? Registracija
Horoskopski znak - Rak
Rak
Posao i finansije

Kada su finansije u pitanju nemate razloga za zabrinutost. One vam neće ići uvek ove godine od ruke bolje nego prethodnih. Najveći deo prihoda stičete radnim angažovanjem, ali ipak nisu isključene ni iznenadne povoljne prilike za finansijske špekulacije koje vam mogu doneti nešto novca. Ipak, u špekulacije nemojte ulaziti nasumice, sledite svoj instinkt, ali i zdrav razum.

Ukoliko radite na projektima kojima je potrebna investitorska podrška, sada je pravo vreme da je zatražite. Investitori će vam biti naklonjeni i podržati vas. Investicije u oblasti izdavaštva, turističkih agencija, farmaceutske industrije, trgovine plemenitim metalima su naročito perspektivne.

Najveće rezultate koji donose pozitivne finansijske efekte očekujte u oblastima u kojima su povezane zabava i biznis.

Svesni da vam finansije neće ići uvek od ruke pazite se nepotrebnog i nekontrolisanog trošenja novca. Ta opasnost vama inače nije strana i vi ne znate da postupate sa novcem na najbolji način. Povedite računa o ovome da ne biste sami istopili pozitivne finansijske efekte i pretvorili ih samo u karatkoročna zadovoljstva. Zato iskoristite ovu godinu da trajnije stabilizujete svoju finansijsku situaciju.

Ljubav

Ove godine možete očekivati poboljšanja svake vrste na sentimentalnom planu. Samci se mogu nadati započinjanju nove ozbiljne veze, a oženjeni lepšim i srećnijim trenucima u braku. Oni koji su u dugotrajnim vezama se lako mogu nadati braku.

Rakovi izuzetno pridaju značaj duhovnoj vezi sa svojim partnerom. Njima to više znači nego seks ili seks ne doživljavaju duboko ukoliko između njih i partnera nema snažne duhovne spone. Ove godine će, za promenu, Rakovima ljubav podrazumevati uglavnom fizičku ljubav, a to znači uglavnom seks.

Rakovi koji su razvedeni će takođe uživati u blagodetima svog sentimentalnog života. Ukoliko nameravaju da se ožene po drugi put, neka to ne čine pre sredine septembra i posle kraja decembra.


Zdravlje

U prvoj polovini godine vaša zdravstvena situacija se neće bitno menjati u odnosu na prošlu godinu. Planete će uticati na vašu samodisciplinu i ozbiljnost u pristupu svim stvarima, pogotovo kada je u pitanju vaše zdravlje. Ono će za vas postati jedan od prioriteta.

Planatarni uticaj će vam pomoći da korigujete svoj stil života i navike u pravcu postizanja unutrašnje ravnoteže, a to je veoma važno za vaše psihofizičko zdravlje. On vam nameće režim života u kome vi štedite svoju životnu energiju. Za Rakove je to naročito značajno jer oni po svojoj prirodi ne znaju da ekonomišu sa energijom koja im stoji na raspolaganju. Nekad je bitnije pravilno i razumno raspolagati sa energijom koju imate, nego pronalaziti načine da dođete do energije.

Posebnu pažnju posvetite vašoj slaboj tački, kada je zdravlje u pitanju, stomaku. Pravilna ishrana i režim uzimanja hrane su od presudnog značaja za izbegavanje stomačnih tegoba i bolesti. Ove godine posebnu pažnju posvetite zdravlju vašeg srca.


Lični napredak

Borba protiv depresije bi trebalo da bude ove godine jedna od najbitnijih stvari u domenu ličnog napretka.Najbolji način da uvek imate dovoljno energije, za sve životne procese, jeste izbegavanje depresije. Depresija sprečava upijanje kosmičke energije koja je svuda oko nas i dovodi do nedostatka te energije u trenucima kada nam je najpotrebnija. Tada ne funkcionišemo dobro, ne ponašamo se u skladu sa prilikama, podložniji smo raznim bolestima i loše se osećamo.

Ima puno načina efikasne borbe protiv zla današnjice – depresije. Uživajte u životu, provodite se, zabavljajte, smejte se i kada nije smešno,... Posmatrajte u svemu što se dešava prvo pozitivnu stranu, poštujte sebe i druge. Takođe su ljubav i seks vrlo efikasan način za borbu protiv depresije. Bavljenje sportom, igrama, hobijem i uopšte stvarima koje volimo je sigurna preventiva i lek protiv depresije.

U borbi protiv depresije možete očekivati snažnu podršku saturna i Marsa. Svojim povoljnim položajem u odnosu na vašu u vašu kuću zdravlja i posla oni vam pomaže da se regenerišete i oslobodite stvari koje vam pritiskaju dušu i ugrožavaju poslovne rezultate i zdravlje.

Zaljubise.net - poljubac, upoznavanje preko interneta, upoznavanje devojaka, sajt za upoznavanje, druzenje upoznavanje
Horoskop | Klubovi | Ljubavne SMS poruke | Igre | Uslovi članstva | Polisa privatnosti | Kontakt | Linkovi
Copyright © 2015 by Zaljubise.net