Statistika sajta
Broj korisnika: 267.403
Broj ocenjenih slika 9.482.057
Razmenjene poruke: 18.681.896
Korisničko ime ili e-mail: Lozinka Zaboravljena lozinka?  | Novi na sajtu? Registracija
Horoskopski znak - Lav
Lav
Posao i finansije
Prva polovina godine vam donosi ozbiljnost i savesnost. Bićete spremni da se sa svakim problemom uhvatite u koštac i proniknete u njegovu suštinu. Sve to će biti praćeno spremnošću da o svemu raspravljate sa drugima i sučeljavate argumente. Započete poslove iz prošle godine završavate sa uspehom. Godina vam donosi i dosta prilika da putujete. Savetujem vam da izbegnete putovanje u inostranstvo tokom februara. Tada bi ste mogli doživeti neprilike i biti izloženi torturi.

Tokom većeg dela godine ćete biti vrlo kreativni. Tu povoljnost obavezno iskoristite za preduzimanje poslovnih inicijativa i uspešnu realizaciju poslova koji su u toku. Izbegavajte konflikte sa pretpostavljenima jer bi se to moglo loše odraziti na vašu karijeru, naročito tokom marta i aprila. Ne započinjite poslovne aranžmane sa prijateljima i rođacima jer se lako može desiti da doživite razočarenje, pogotovo tokom maja. U junu i julu bi ste trebali posvetiti više pažnje odnosima u porodici. Budite češće zajedno i konstruktivno rešavajte sva pitanja. Pozitivni rezultati i zadovoljstvo neće izostati.

Jesenji meseci vam donose posvećenost poslovnim obavezama i dosta uspeha u svemu tome. Bićete vrlo komunikativni i otvoreni za saradnju. Ipak nemojte donositi nikakve nagle odluke ili promene planova. Držite se ustaljanih i dobro utabanih staza. Krajem godine najviše uspeha možete postići ako radite iza scene. Radna energija je tu, ali vam ne odgovara prisustvo javnosti. Želećete da na miru posvršavate neke poslove, potpuno samostalno i to će vam polaziti za rukom.


Ljubav

Na sentimentalnom planu vam predstoji dinamika. Vi ste osoba kojoj je emotivni život jedan od najvažnijih segmenata u životu uopšte. Strasni ste i romantični i verujete u ljubav na prvi pogled. Tako nešto bi vam se i moglo dogoditi tokom proleća i to vrlo intenzivno. U tom periodu vam je zagarantovan uspeh kod suprotnog pola. Moguća je vrlo uzbudljiva tajna veza, ispunjena erotikom i strastima. Pripazite se da se sve to ne razotkrije jer bi ste se mogli posvađati sa nekim dobrim prijateljima zbog toga. Najbolje bi bilo da se u tako nešto ne upuštate, bar ne tokom proleća ove godine.

Početkom avgusta možete ponovo očekivati uspone na emocionalnom planu. Slobodni Ovnovi će uspeti da nađu partnera sa kojim će biti zadovoljni, a Ovnovi koji se nalaze u dugotrajnim vezama će doživeti pravu renesansu. Sve bi se moglo u septembru završiti pred matičarem. Tokom oktobra bićete maksimalno upućeni na ljubav, kako u emotivnom, tako i u erotskom smislu. Eroskim maštarijama i seksualnom energijom ćete dovesti vašeg partnera u euforično stanje. Sam kraj godine će vam takođe pogodovati kada je ljubavni život u pitanju. Strast će prosto bujati iz vas i vašem partneru neće biti lako da vas zadovolji. Bićete neumorni i nije isključeno da nećete potražiti dopunskog partnera sa strane. Nećete se mnogo truditi ni da sakrijete svoje seksualne izlete. Savetujem vam da ipak pokušate da stavite svoju strast pod kontrolu, jer kada se vratite u normalno stanje, mogli bi ostati sami.

U junu i julu bi ste trebali posvetiti više pažnje odnosima u porodici. Budite češće zajedno i konstruktivno rešavajte sva pitanja. Pozitivni rezultati i zadovoljstvo neće izostati.


Zdravlje

U toku prve polovine godine nećete imati većih problema sa zdravljem. Ako se naravno izuzmu nervoze i glavobolje zbog preteranog tempa života. Moguće su i neke banalne prehlade i infekcije. Druga polovina godine će vam doneti veća iskušenja kada je zdravlje u pitanju, ali neće biti ozbiljnijih problema. Razlog leži u činjenici da planete vrše jači uticaj na vašu šestu kuću zdravlja. Time dobijate dobru astralnu podršku za svoje zdravlje.

Zbog čestog retrogradnog kretanja Merkura, vaše planete zdravlja, obratite pažnju na režim kompletnog staranja o psihofizičkoj kondiciji. Tačne podatke o periodima retrogradnog kretanja Merkura možete pronaći u vašim mesečnim horoskopima

Bavljenje sportom je najbolji način da plasirate višak energije u vama. Taj višak energije je često izvor zdravstvenih tegoba i obavezno ga se morate oslobađati. Pored upražnjavanja sporta značajno je i da vodite računa o ishrani. Hranu konzumirajte redovno i vodite računa da pri tome ne žurite. Trudite se da u vašoj ishrani bude što više hrane koja vodi poreklo od biljaka koje su u astrološkom smislu povezane sa vašim znakom, kao što su crni i beli luk, biber, slačica itd.


Lični napredak

Potrebno je da ove godine posvetite pažnju svom unutrašnjem duhovnom životu. To znači da treba tražiti odgovore na važna životna pitanja, dublje ispod površine. Vaša energija koja traži brzu izmenu i potrošnju dovodi vas često u situaciju da ste površni. Sada je prava prilika da malo zastanete i potražite pravi smisao stvari koje čine vaš život.

U prilog vašem nastojanju da obogatite svoj duhovni život idu dve činjenice, koje će vam olakšati trud. Najpre Uran, planeta novih otkrića i spoznaja, boravi prva tri meseca ove godine u znaku Riba, vašoj prirodnoj kući duhovnosti. On će vam sigurno odškrinuti vrata novih duhovnih saznanja. I druge planete su u povoljnom položaju u odnosu na vašu kući duhovnosti. One će vam dati dovoljno snage i elana da dublje prodrete u suštinu stvari. Sa ovakvom astralnom podrškom možete se nadati uspehu svoje misije.

Vašem ličnom napretku na polju duhovne spoznaje može doprineti meditacija. Usamite se bar jednom do dvaput nedeljno, na nekoliko sati, i razmišljajte o temama koje ste zadali sebi i koje su bitne za vaš život. Bićete fascinirani pozitivnim efektima koje će to izazvati na vaš ego i ličnost u celini.

Zaljubise.net - poljubac, upoznavanje preko interneta, upoznavanje devojaka, sajt za upoznavanje, druzenje upoznavanje
Horoskop | Klubovi | Ljubavne SMS poruke | Igre | Uslovi članstva | Polisa privatnosti | Kontakt | Linkovi
Copyright © 2015 by Zaljubise.net