Statistika sajta
Broj korisnika: 267.587
Broj ocenjenih slika 9.484.084
Razmenjene poruke: 18.701.760
Korisničko ime ili e-mail: Lozinka Zaboravljena lozinka?  | Novi na sajtu? Registracija
Horoskopski znak - Lav
Lav
Posao i finansije

Ukratko, finansijske prilike ove godine će biti dobre, naročito u poslednjoj trećini godine. Razlog leži u činjenici da planete sreće i napretka deluju na vašu kuću novca. Karakteristika ove godine jeste da ćete dobro zarađivati, ali istovremeno i uživati u poslu koji radite i koji vam donosi zaradu.

Obratite pažnju na sledeću činjenicu. Planete stimulišu zaradu i finansijski uspeh, u principu. Ali tokom svog dejstva na vašu kuću novca one povremeno trpe i negativne uticaje drugih planeta koje se kreću kroz Zodijak. U takvim prilikama se pretvarate u rasipnika koji troši više nego što zaradi. Odgovor na pitanje koji su to periodi može dati samo vaš individualni horoskop sa vašim ličnim podacima o datumu i času rođenja.

Svi Lavovi, a naročito oni koji žele da investiraju svoj novac, treba da vode računa o kretanju Merkura, vaše planete finansija. On će ove godine, kao i ranije, biti u retrogradnom kretanju i u tim intervalima, koji traju oko tri nedelje, ne treba donositi važne finansijske odluke. Informacije o periodima retrogradnog Merkura ćete dobiti iz svojih mesečnih horoskopa.
Ljubav

Vaša kuća ljubavi već dugo godina vrši veliki uticaj u vašem životu. U njoj već niz godina boravi Neptun, donoseći nestabilnost i velike oscilacije, od stanja sreće i zadovoljstva do depresije i razočarenja. Taj trend će se nastaviti i ove godine. Biće sigurno dosta dinamike. Novih poznanstava, novih ljubavnih veza, različitih etapa u bračnom životu, i mnogo novih i nepredvidivih događaja.

Vaša potreba za emotivnom stabilnošću i urednim ljubavnim životom ni ove godine neće biti ostvarena. Neka vas ova konstatacija ne plaši previše jer su Lavovi izuzetno temperamentne osobe koje znaju iz svog ljubavnog života da izvuku maksimum. Svaku povoljnu priliku ćete iskoristiti. Budite oprezni i dobro promišljajte šta je za vas dobro, a šta ne. Nemojte donositi brze i nagle odluke, već sačekajte da se prašina slegne pa onda krenite u akciju. Ovakvim ponašanjem ćete dosta amortizovati uticaj dubioznog Neptuna.

Istovremeno, pored opreza i kontrolisanja emotivnog života, morate imati i sluha da se prepustite životnom toku i nađete načina da uživate u njemu. Nekim stvarima se jednostavno ne možemo suprostaviti i problemi nastaju kada ustanemo protiv njih. Nemojte biti kruti i uzdržani, prihvatite puno od onoga što će vam vaš ljubavni život ponuditi ove godine.


Zdravlje

Na vaše zdravlje veliki uticaj ima emotivna i duhovna stabilnost. Uvek kada doživite emotivne stresove oni narušavaju vaše zdravlje. Da bi ste ga čuvali i unapredili neophodno je da držite vaša osećanja i duševnu ravnotežu pod kontrolom. U tome ćete ove godine imati podršku vaše planete zdravlja – Saturna.

U prvoj polovini godine ćete imati samo manje zdravstvene tegobe usled stresnih situacija prouzrokovanih disharmoničnim odnosima sa osobama do kojih vam je stalo. Obratite pažnju na zube, kičmu, pluća i creva. Primenjujte što manje medikamenata, a što više alternativnu medicinu.

Od kraja septembra u vaš znak ulazi Mars. On daje dodatnu energiju, ali može dovesti do povreda, čak i do operacija. Zato morate više paziti na sebe i voditi računa o svom zdravlju.


Lični napredak

Oblast u kojoj ove godine možete najviše prosperirati u pogledu ličnog napretka jeste telesno unapređenje. To podstiče Mars svojim boravkom u vašem znaku, od septembra. Takođe, druge planete povoljno utiču na vašu sposobnost regeneracije i unutrašnje transformacije. One će vam dati impuls za preispitivanjem i energiju da to učinite, kao i sposobnost da na metodičan i disciplinovan način proniknete u tajne vlastite ličnosti.

Lavovi su znak koji obema nogama hoda po zemlji i voli da dominira ljudima i stvarima. Njihova duhovnost je potisnuta pragmatizmom i hladnom logikom. Zato oni doživljavaju duhovnost na podsvesnom nivou, a ne kao sastavni deo svog bitisanja. To je sigurno nešto što moraju menjati. Moraju osloboditi svoju sputanu duhovnost i iz podsvesti je dovesti na nivo svesnoga. Tada će imati još više sigurnosti i oslobodiće se nejasnih strahova koje u ljudima izaziva sputana duhovnost.

Posmatrajte svoje unutrašnje vizije, intuicije, strahove i želje, objektivno. Nemojte suditi o njima već ih prihvatite takve kakve jesu. One su deo vaše ličnosti, zajedno sa vašim egom, čak i mnogo više od njega.

Zaljubise.net - poljubac, upoznavanje preko interneta, upoznavanje devojaka, sajt za upoznavanje, druzenje upoznavanje
Horoskop | Klubovi | Ljubavne SMS poruke | Igre | Uslovi članstva | Polisa privatnosti | Kontakt | Linkovi
Copyright © 2015 by Zaljubise.net