Statistika sajta
Broj korisnika: 267.403
Broj ocenjenih slika 9.482.057
Razmenjene poruke: 18.681.896
Korisničko ime ili e-mail: Lozinka Zaboravljena lozinka?  | Novi na sajtu? Registracija
Horoskopski znak - Jarac
Jarac
Posao i finansije

Kada je karijera u pitanju Jarčevi su uvek ambiciozni i žele da dostignu što veći položaj u poslu kojim se bave i u firmi u kojoj su zaposleni. Međutim, ove godine će njihova pažnja više biti usmerena kako da zarade novac, a manje kako da se domognu visokog i respektabilnog položaja.

U tome će imati uspeha, naročito oni koji se bave poslovima vezanim za sve vrste komunikacija ( mediji, obrazovanje, telekomunikacije, pisanje, PR, itd..). Naime, Neptun, planeta komunikacija, i Uran, planeta novca se nalaze svaki u kući onog drugog. Tako se Neptun nalazi u Vodoliji, čiji je vladar Uran, a Uran će se u prva tri meseca godine nalaziti u Ribama, čiji je vladar Neptun. Ova pojava se u astrologiji naziva recepcija ( mutual reception ) i pojačava pozitivno delovanje i međusobnu saradnju planeta.

Za Jarčeve kojii se bave komunikacijama dolaze prosperitetni dani. Ipak, potrebno je da ulože dodatni trud da bi što više profitirali od ove zvezdane naklonosti. Moraju biti originalni i koristiti nove tehnologije za komunikaciju, kao što je na primer Internet. Ukoliko ostanu konzervativni i kreću se samo klasičnim i oprobanim stazama, njihov pozitivni učinak će biti znatno manji.


Ljubav

Ova godina donosi Jarčevima puno prijatnosti na polju ljubavi. To će naročito osetiti od početka juna kada im zvezde daju snažnu astralnu podršku. Jarčevi koji su u braku ili u dugotrajnim vezama dobiće nove pozitivne impulse koji će uticati na osveženje i učvršćenje veze. Jarčevi samci će imati izuzetne prilike da započnu ozbiljnu ljubavnu vezu.

Mars i Uran nisu dobroćudne planete i njihov uticaj na vašu kuću seksa i strasti, stavlja u prvi plan vaša seksualna zadovoljstva. Jarčevi nisu osobe koje ispoljavaju svoje emocije i potrebe, ali su u svojoj dubini topli i emotivni. Srast im takođe ne nedostaje. Zato je i njima za uspešan život i dobro zdravlje veoma važna emotivna komponenta. Ukoliko su zadovoljni na tom planu, njihova kreativnost i metodičnost daju još bolje rezultate.

Pored uspeha i dobrobiti na ljubavnom planu, Jarčevi će ove godine biti upućeniji na društveni život nego inače. Oni vole izolovanost i nisu preterano druželjubivi, ali se to povremeno menja i tada su oni vrlo zahvalni sagovornici i prijatelji. 2011. godina je upravo takva, biće otvoreni za sklapanje novih prijateljstva i želeće aktivno da učestvuju u društvenom životu.


Zdravlje

Vladar vašeg zdravlja je planeta Merkur. On upravlja nervnim sistemom, mozgom, rukama, ramenima, plućima i crevima. To znači da na ove organe treba svakako obratiti posebnu pažnju. Da bi se oni držali u odličnoj formi potrebno je koristiti razne metode, pre svega alternativne medicine. Tu spada kinezologija, herbologija, homeopatija, hiropraktika, razne vrste masaža i refleksologija itd. Terapije treba često menjati jer se Merkur brzo kreće kroz Zodijak, pa se današnja delotvorna terapija veš sutra može pokazati kao neefikasna jer je Merkur već promenuo poziciju.

Kod Jarčeva je za celokupno zdravlje organizma veoma važno mentalno zdravlje. Ukoliko osećaju blokadu u sebi i nemogućnost da se izraze na adkvatan način, dolazi do opadanja imuniteta i podložnosti raznim bolestima. Zato je veoma važno da se osećate psihički spokojnim i da ste zadovoljni komunikacijom koju imate sa okolinom.

Tradicionalno Jarčevi moraju posebnu pažnju obratiti na kičmu, kolena i zube. Vežbe za kičmu i masaža kolena vam čine dobro i treba ih redovno upražnjavati.

Generalno govoreći ove godine ne bi trebalo da budete zabrinuti za svoje zdravlje. Vaša vladajuća planeta Saturn se nalazi do početka juna u vašoj kući zdravlja i to je odlična zvezdana podrška. I nakon toga, ukoliko primenjujete preventivne mere, nema razloga da vaše zdravlje ne bude u odličnom stanju.


Lični napredak

Dve važne stvari za vaš lični napredak su vam ove godine pristupačne i trebalo bi da im posvetite pažnju. Pre svega vi ste veoma svesni značaja činjenice da čovek treba neprekidno da se stara o sebi i unapređuje i razvija svoje lične potencijale. Ponekad događaji u našim životima opredeljuju u kom pravcu težimo ličnom usavršavanju. To svakako treba uzeti u obzir, ali i činjenicu da nismo uvek, u svako vreme kada bi smo to želeli, disponirani za bavljenje određenim oblastima svog života. Osim toga planeta transformacije Pluton je u vašem znaku, pa to treba koristiti jer će vas ona snabdevati neophodnom podsticajnom energijom.

Potrebno je da unapređujete svoj društveni život. Druženja i ljubavi nikad nije dosta. Jarčevima toga treba čak i više nego drugima jer su povučeni i zatvoreniji od drugih. Pored toga njihov izraženi racio u velikoj meri inhibira njihovu sposobnost da se opuste i raduju malim i jednostavnim stvarima koje život čine lepim. Zato učite da se opuštate i prihvatate druženje i prijateljstvo kao izvanrednu terapiju za vaše zdravlje i osećaj sigurnosti.

Lični napredak ličnosti zahteva više duhovnosti. Ove godine postoji pozitivan planetarni uticaj na ovom polju. Proučavajte religiju, filozofiju, astrologiju i druge duhovne discipline i razmišljajte o dubljem smislu svega onoga što se događa u svetu oko vas.

Zaljubise.net - poljubac, upoznavanje preko interneta, upoznavanje devojaka, sajt za upoznavanje, druzenje upoznavanje
Horoskop | Klubovi | Ljubavne SMS poruke | Igre | Uslovi članstva | Polisa privatnosti | Kontakt | Linkovi
Copyright © 2015 by Zaljubise.net