Statistika sajta
Broj korisnika: 267.403
Broj ocenjenih slika 9.482.057
Razmenjene poruke: 18.681.896
Korisničko ime ili e-mail: Lozinka Zaboravljena lozinka?  | Novi na sajtu? Registracija
Horoskopski znak - Blizanci
Blizanci
Posao i finansije

Početak godine na finansijskom planu ne donosi značajnije promene u odnosu na prethodnu godinu. Početkom juna ove godine, dolazi do važnih promena koje će trajati naredne dve godine. Promene koje dolaze su spore i ne mogu se odmah uočiti. Pa ipak one deluju i treba uložiti napor da se prepoznaju. Ukoliko vam to pođe za rukom možete očekivati napredak u materijalnom pogledu.

Planete vam donose racionalniju potrošnju novca, bolje planiranje svih troškova i bolju organizaciju poslova koji donose pare. Sve to skupa ima velike pozitivne efekte. One vam neće doneti iznenadni dobitak na lutriji ili neku drugu vrstu neočekivanog materijalnog dobitka, ali će vam na duže staze doneti materijalnu stabilnost i polagani progres.

U oblasti karijere ove godine dolazi do promena, i to veoma zanimljivih. Verovatne su promene posla, a još verovatnije da će doći do promene smera u kome se do sada kretala vaša karijera. U kom smeru će se vaša karijera kretati ove godine može odgovoriti samo vaš individualni horoskop, ali i ovaj grupni za sve Blizance garantuje svima njima uzbudljivi period. Ukazuje se prilika za honorarne poslove i za započinjanje sopstvenog posla. Posmatračima sa strane sve te promene deluju kao period nestabilnosti, ali Blizanci ne misle tako, oni su navikli na dinamiku i lako se prilagođavaju promenama.

Ljubav

Neuobičajena dinamika na sentimentalnom planu sleduje ove godine Blizancima. Pre svega sva osećanja koja se mogu javiti u odnosu dvoje ljudi će biti veoma snažna. Kako pozitivna, tako i negativna. Ako vole, Blizanci će to ove godine činiti bez ikakve zadrške, do krajnjih emocionalnih granica. Ako su posesivni ništa im se ne sme isprečiti na putu da poseduju ono što žele. Ako su ljubomorni, to će biti do nepodnošljivih granica i za njih same, a kamoli za okolinu.

Odgovornost za takve emocije treba tražiti u položaju Plutona koji je najzad napustio vašu kuću ljubavi i braka. Pluton je ekstreman i bezkompromisan i u svemu ide do kraja. Veoma mu je teško parirati i najbolji efekti se postižu kada mu se ne suprostavlja. Upravo zato, Blizancima će u pojedinim situacijama biti potrebna velika podrška i razumevanje partnera. To može da bude presudno u prevazilaženju ekscesnih situacija u ljubavnom životu.

Ove godine će Blizanci biti izuzetno usmereni na seks. Ovoga puta će seks doživljavati na mnogo dubljem psihološkom nivou nego inače. U redovnim situacijama Blizanci seks doživljavaju kao igru, zabavu i vrstu komunikacije i mogu ga upražnjavati vrlo uspešno bez velikih emocija. Sada će seks za njih biti nasušna potreba bez koje neće moći iole normalno da funkcionišu. Emotivna osnova seksa će biti vrlo snažna i neće biti spremni da menjaju partnere bez jakog razloga.

Ova godina Blizancima donosi velika iskušenja. I oni i njihovi partneri će morati da ulože puno truda i strpljenja da prevaziđu sve to. Ukoliko uspeju, očekuje ih veliko osveženje i stabilnost u njihovim ljubavnim odnosima.


Zdravlje

Ne očekuju vas neke velike zdravstvene teškoće, ali morate voditi računa o svom zdravlju, koje vi znate da zanemarujete. Vaše preterano rasipanje energije vam donosi sklonost da se relativno lako možete razboleti. Očuvanje energije i sprečavanje njenog traćenja na nevažne stvari je od primarnog značaja za vašu zdravstvenu sliku ove godine.

Vaša planeta zdravlja je Pluton. On vlada seksualnim organima i potrebno je da vodite računa o njima. Kontrolišite seksualnu aktivnost, idite na lekarsku kontrolu i koristite razne prirodne terapije za njihovu zaštitu. Budući da se Pluton nalazi u Jarcu morate obratiti i posebnu pažnju na kolena i druge zglobove, generalno govoreći na kosti. Takođe i na kožu i slezinu. Masaža nogu je neophodna i to je najbolji način za preventivu. Na jetru se može delovati preko ishrane, putem akupunkture i akupresure i putem drugih prirodnih metoda.

Lekove obavezno izbegavajte i uzimajte ih samo kada morate. Takođe izbegavajte i razne tablete, praškove i druge sintetičke preparate. Sve vitamine, minerale i uopšte nutritivne sastojke konzumirajte isključivo iz prirodnih izvora.


Lični napredak

Savetujem vam da se ove godine bavite načinom na koji doživljavate sebe. Vaša predstava o vama samima, fizičkom izgledu, mentalnim sposobnostima i svim drugim karakteristikama vaše ličnosti varira u skladu sa vašim trenutnim stanjem. Ponekad sebe precenjujete, a ponekad pocenjujete. To nije dobro i neophodno je da tačno procenjjete saomog sebe.

Potrebno je da samodisciplinujete sebe u oblasti finansija i materijalnih rashoda. Vi tu imate veoma široke granice u kojima se krećete, često na svoju sopstvenu štetu. Ponekad ne znate vrednost novca i olako ga trošite, prosto rasipate. Skloni ste da mnogim drugim stvarima date prednost, u određenim situacijama, u odnosu na svoje stabilno materijalno stanje. Za to ne postoji uvek opravdanje. Ne mislimo da je novac najvažniji na svetu, ali njegov nedostatak ponekad može imati veoma neugodne posledice. Analizirajte objektivno svoje ponašanje sa novcem u poslednjih par godina i izvucite ispravne zaključke. Korigujte sebe i ubuduće se ponašajte na adekvatniji način.
<

Zaljubise.net - poljubac, upoznavanje preko interneta, upoznavanje devojaka, sajt za upoznavanje, druzenje upoznavanje
Horoskop | Klubovi | Ljubavne SMS poruke | Igre | Uslovi članstva | Polisa privatnosti | Kontakt | Linkovi
Copyright © 2015 by Zaljubise.net