Statistika sajta
Broj korisnika: 267.403
Broj ocenjenih slika 9.482.057
Razmenjene poruke: 18.681.896
Korisničko ime ili e-mail: Lozinka Zaboravljena lozinka?  | Novi na sajtu? Registracija
Horoskopski znak - Bik
Bik

Posao i finansije

U prvoj polovini godine se neće dešavati značajnije promene na finansijsko-poslovnom planu. Trend iz prethodne godine se nastavlja, gde će glavne preokupacije biti vođenje poslova koji su u toku. Nema sticanja novca na brzinu, ali ništa ne sprečava realizaciju dugoročnih finansijskih planova. Zato će oni Bikovi koji su strpljivo radili na dugoročnijim poslovima u prvoj polovini godine, imati pozitivne finansijske efekte počevši od juna.

Međutim, planete imaju pozitivan uticaj na posedovanje i vlasništvo. Zato imate povoljne uslove da svoje privatno vlasništvo unapredite. To posebno naglašava i pojačava planeta napretka i sreće Jupiter koja vam ide na ruku. Dakle, otvara vam se prostor da uvećate svoje  nekretnine i unapredite privatan posao.

Ukoliko imate nekih dugovanja iz ranijeg perioda sada je prava prilika da ih se rešite na što bezbolniji način. Takođe odlazak Plutona iz vaše osme kuće, posle toliko godina provedenih u njoj,koja se odnosi na novac drugih ljudi, ukazuje da ćete imati dobar pristup ka eventualnim kreditima i pozajmicama od strane drugih ljudi i finansijskih institucija.

Vaša finansijska planeta je Merkur, koji ove godine dosta vremena provodi u retrogradnom kretanju. Ti periodi nisu povoljni za donošenje finansijskih odluka, pa ih u tom smislu treba izbegavati. Pratite obavezno periode retrogradacije Merkura ( na našem websajtu u Astrološkom izveštaju ćete biti informisani o njima ).


Ljubav

Bikovi će se najzad ove godine osloboditi nepovoljnog trenda na planu sentimentalnog života koji ih je pratio u zadnje dve godine. Taj period s manifestovao u vidu tenzija koje su postojale u odnosu sa voljenom osobom. Mnoge veze su pretrpele iskušenja, a dosta od njih su okončane. Takođe, usamljeni Bikovi nisu nikako uspevali da pronađu adekvatnog partnera.

Početkom ove godine nepovoljni aspekt planeta jenjava i sredinom godine potpuno prestaje da deluje. Bolja vremena dolaze, istina postepeno ali će i to biti pravo ohrabrenje i stimulans da u odnosu sa partnerom postignu harmoniju i zadovoljstvo. Mnogi usamljeni Bikovi će sresti osobe koje će privući njihovu pažnju. Neka ne traže daleko, sreća se nalazi tu u njihovom susedstvu.

Razvedeni Bikovi koji rade na sklapanju novog braka imaju takođe svoju šansu ove godine da taj posao uspešno privedu kraju. Brakovi do kojih vam je stalo, kao što su brak vaših roditelja ili bliskih rođaka i prijatelja, će biti stabilni. Nema razloga da zbog toga budete zabrinuti.

Socijalni život ove godine doživljava promene na bolje. Počev od marta pa sve do decembra predstoji vam period poboljšanja prijateljskih odnosa. Neka prijateljstva će se učvrstiti, a ona koja su zasnovana na pogrešnim motivacijama će se ili ugasiti ili promeniti na bolje. Vi ćete lično biti motivisani da više razmišljate o prijateljskim odnosima i da se više družite sa svojim prijateljima.


Zdravlje

Vaše emocionalno zdravlje je tokom cele godine izvrsno. Tome doprinosi vaš optimizam i dobro raspoloženje. Obratite pažnju na grlo i vrat, što su vaše tradicionalno slabije zdravstvene tačke, ali i na bubrege i kukove. Delujte preventivno i neće biti problema. Redovna masaža vam može dosta pomoći u tome. Disponirani ste ove godine i za tretmane alternativne medecine. Savetujem vam da se podvrgnete biljnim režimima pročišćenja toksina iz organizma. Biće izuzetno efikasni i posle njih ćete se osećati kao preporođeni.
Za vaše zdravlje nije važno samo fizičko zdravlje već i osećanje harmonije u vašem srcu. To podrazumeva dobre odnose sa voljenom osobom, skladan seks i uzajamnu pažnju i razumevanje. Takođe su od uticaja i odnosi sa osobama koje su vam drage, rođacima i prijateljima. Zato će se vaši napori da u tom delu sve bude u redu imati odličan povratni uticaj na vaše zdravlje.
Venera, vaša planeta zdravlja se brzo kreće kroz znakove Zodijaka, donoseći promene. Zbog toga će se i vaše individualno osećanje u kakvom ste stanju varirati. Zato je neophodno da kroz vaš individualni horoskop pratite njeno kretanje u ovoj godini i delujete u skladu sa astralnim uticajima. Na taj način za vas neće biti većih iznenađenja i neočekivanih situacija.


Lični napredak

U vašoj osmoj kući regeneracije i velikih promena ne nalazi se više Pluton. To znači da je u toku proces promena koje se u vama odigravaju na najdubljem psihološkom nivou. Morate biti svesni tog procesa i kooperirati sa njime. Takav stav vam donosi veliki lični napredak. Protivljenje promenama koje se u vama dešavaju je veoma nepoželjno i može uzrokovati velike frustracije. Zato pustite neka se dešava ono što mora.

Morate se potruditi da korigujete neke svoje navike koje vam ne čine dobro. Nemojte gubiti vreme na prazne razgovore bez cilja i o svemu i svačemu. Čuvajte svoje reči jer su one vidljivi deo vaše unutrašnje energije. Prema svojoj energiji se racionalnije ponašajte, da vam se ne desi da je nemate dovoljno kada vam je najpotrebnija. Učite da se uzdržavate i kontrolišete protok spoljašnje i unutrašnje enrgije kroz vaše telo i dušu. Meditirajte i više se eksponirajte uticaju kosmičkih sila. Upijajte ih što više u sebe jer one sadrže sve energije života i bitisanja celog Kosmosa. A vi ste jedna projekcija upravo tog Kosmosa na mikro planu.

Zaljubise.net - poljubac, upoznavanje preko interneta, upoznavanje devojaka, sajt za upoznavanje, druzenje upoznavanje
Horoskop | Klubovi | Ljubavne SMS poruke | Igre | Uslovi članstva | Polisa privatnosti | Kontakt | Linkovi
Copyright © 2015 by Zaljubise.net