Statistika sajta
Broj korisnika: 267.566
Broj ocenjenih slika 9.483.955
Razmenjene poruke: 18.698.954
Korisničko ime ili e-mail: Lozinka Zaboravljena lozinka?  | Novi na sajtu? Registracija
Blog

Naslov bloga:



Ako me se sjetiš, odmah prekini Neceš me naci više nigdje Nema me, samo su moje noci besane A onaj zaneseni smijeh je bio za tebe Idi na staro mjesto , naše jezero te još ceka Voda je bistra i cista , ali bez odsjaja moga Vidjet ceš svoje oci , a znat ceš gdje su moje ove noci Tuga me razara i na vrata mi odavno kuca Zašto me toliko privlaci, zašto me ovu noc želi Nova je prošla , a ja se odlucila promjeniti Navika mi je ista , krenem spavati Pomolim se za tebe, a sjetim se sebe Tiho zaplacem, jastuk stegnem, a još jedno bdijenje slijedi I više mi nicija pomoc ne vrijedi Rekao si : „ne ostavljaj me, volim te.“ Zašto ti nisam vjerovala , a sada suze zbog toga cijedim Da me vidiš ne bi me prepoznao jer više ista nisam I kada me opet moliš, bol me razara , a moram odbiti Ponos je previše jak, da ti kažem kucnuo je taj cas, da ti kažem da Molim Boga i ove noci, da mi u san ne dolaziš da me nemuciš , ako znaš koliko te volim da me shvatiš, zašto , zašto to radim zašto odbijam a život bi za tebe dala Tiho cu istrcati van, trcati, trcati da me samo probije zrak Da se ne sjecam nicega, da upravo to želim. Želim sve zaboraviti, ne zato što te ne volim Vec me bol kida, ona je moja vijerna pratilja Osjecaš li kada citaš ovo što mi znaciš Kolika je moja bol, sada. Koliko boli kada nekoga voliš A znaš da nikada necu biti tvoja I da je ona prokleta nada, da je moja tiha molitva Daj mu i ovo malo moje srece, jer znam da ga boli I da ga nikada proci nece. Zakloni ga da ne ucini nešto sebi Jer bi to bio moj kraj. A možda ni onda se sreli ne bi.
Komentari korisnika:    
 

Boki1965 | 9.1.2007. 9:09
Pozeleh, neizdrzivo, bolno, da te vidim. Makar na tren, negde u prolazu. Samu, ili sa nekim. Sa bilo kim, samo ne sa njim. Stresoh se. Na celu mi se utisnu osecaj mucnine iz grla. Tvoj lik, u mom secanju, polako gubi konture, bledi. Kao fotografija ostavljena da stoji na suncu. Potrebno mi je da te fotografisem, da opet zasijas u ramu mojih secanja. A opet, sta bih ja da te vidim? Ne bih znao ni kako da te pogledam. Sta bih ja da te, ne daj Boze, sretnem? Ne bih znao sta da ti kazem. Zavrteo bi se pomahnitali ringispil u mojoj glavi. Zavrteo bi se i noz, zariven u mojim grudima.  


Boki1965 | 9.1.2007. 9:13
Potrebno mi je da te vidim. Tvoje postojanje daje svrhu mom postojanju. Jos uvek si slatka na mojim usnama. Jos uvek si topla na vrhovima mojih prstiju. Jos uvek si nemirna u mom zagrljaju. Potrebno mi je da te vidim, jer to kada te vidim, daje smisao svim mojim razlozima zbog kojih vise ne zelim da te vidim. Potrebno mi je da te vidim. Da ti kazem koliko te mrzim, da bi spoznala koliko te volim. Moram da ti objasnim koliko sreca moze biti kratka, a koliko tuga moze biti duga.  


Boki1965 | 9.1.2007. 9:17
Potrebno mi je da te uzmem za ruku, dovedem na obalu, gurnem, i pustim da potones u jezeru secanja mojih. Da ti objasnim da je to jezero nepresusno, jer ja ga redovno punim suzama iz ociju svojih. Potrebno mi je da potones, ali i ako se to ne desi, ti ces samo ostati gore, a ja, ja cu te voleti, cak i sa dna jezera naseg. By mee 4 you. PS. Nisam skoro nesto napisao i u trenutku si me inspirisala za ovo sto je isplivalo iz mene. Hvala ti!  


Boki1965 | 9.1.2007. 9:22
Ti si najsladja mala i zelim ti i u ovoj, i u svakoj narednoj godini, puno mudrosti i jos vise slatkisa! Pozdrav  


slovak_75 | 15.1.2007. 19:46
mnogo poezije za tako malu glavu.  

Dodajte vaš komentar
Dodaj smajli Dodaj smajli


Zaljubise.net - poljubac, upoznavanje preko interneta, upoznavanje devojaka, sajt za upoznavanje, druzenje upoznavanje
Horoskop | Klubovi | Ljubavne SMS poruke | Igre | Uslovi članstva | Polisa privatnosti | Kontakt | Linkovi
Copyright © 2015 by Zaljubise.net