Statistika sajta
Broj korisnika: 267.561
Broj ocenjenih slika 9.483.935
Razmenjene poruke: 18.698.598
Korisničko ime ili e-mail: Lozinka Zaboravljena lozinka?  | Novi na sajtu? Registracija
Blog
Ostali blogovi korisnika | -dokolenko- 17.11.2012. 23:39:00

Naslov bloga: Eeeee...deco..decoo



Мука ми је од девојчица које умишљају да су нешто.Шта је вама смисао живота?Пошто саме не знате,рећићу вам ја. Ви сте рибе ако имате 150 лајкова на фејсу.Људима се јебе за ваше лајкове! Ви сте рибе ако вам највећи фрајер у школи(притом клошарчина) каже да сте лепи,или да кидате (а изашле сте из неке шуме па кидате,ломите и сабијате -.- Нисте рибе,ви сте дрвосече хД). Ви сте рибе ако вам се друге девојчице чепе и очекују да им ви лајкујете слике јер су оне вама лајковале све живо,а иза леђа причају како сте курве.Благо вама.Ви сте рибе ако се на вас ложи 5 ликова који су притом 98,99,балавци. Ви сте рибе ако имате 3 кг пудера на себи и ако вас нико сем мајке у животу није видео без шминке.Ало,из ког акваријума сте изашле?

-----------------------------------------------------------------------------
И да,курва je само ликуша која се јебе за паре.За такво дете непостоји опис који садржи бар једну пристојну реч.И они фазони `Причајте о мени,дижете м
и популарност.` Камо среће да вам дижу популарност.Исмевају вас.А ви сте у трипу да сте главне теме града?!Хахахахахах,смешне сте.Или да су љубоморни на вас? Хахахахахахаха,још боље. Трип.Трип.Трип.
-----------------------------------------------------------------------------

Знате шта је једина ствар за коју треба живети? Ортак. Онај прави,који је с тобом до краја.Онај који ћете бранити кад те сви изнападају,онај који ће јебати кеву сваком ко те пљује.Онај који ти никад неће мувати симпу/дечка.Онај који ће твоје име да изговори ко из топа кад га питају за најзначајнију особу у животу.Онај који ће да долети кад ти није добро,који ће да те подржи у свему што планираш,онај који те НИКАД неће заменити ни са ким.
Komentari korisnika:    
Dodajte vaš komentar
Dodaj smajli Dodaj smajli


Zaljubise.net - poljubac, upoznavanje preko interneta, upoznavanje devojaka, sajt za upoznavanje, druzenje upoznavanje
Horoskop | Klubovi | Ljubavne SMS poruke | Igre | Uslovi članstva | Polisa privatnosti | Kontakt | Linkovi
Copyright © 2015 by Zaljubise.net