Statistika sajta
Broj korisnika: 267.554
Broj ocenjenih slika 9.483.899
Razmenjene poruke: 18.698.086
Korisničko ime ili e-mail: Lozinka Zaboravljena lozinka?  | Novi na sajtu? Registracija
Blog
Ostali blogovi korisnika | _maky_89 4.2.2012. 14:41:00

Naslov bloga: ...Maske padaju...



I opet si mi zario nož u srce...Usavršio si tu tačku. Previše dobro poznaješ moje srce. Znaš mu svaku ranu, svaku rupu koju si prokopao...Ili sam ga ja previše držala otvorenim? Zar je bitno?... Ono malo crvenih kapi pada u nadi da ćeš ih uhvatiti. Možda ti neka padne na dlan i ostavi ti ožiljak svih mojih suza i neprospavanih noći. Ali ne, to su samo nade. Te kapi padaju u prašinu, mešaju se sa njom stvarajući blato. Ti gaziš preko toga. A cipele ti ostaju čiste. Kako? Zar ti toliko malo značim? Ili te niko nije naučio kako je kad srce krvari?

Na mom licu stoji savršena maska jake osobe. Uvek je bila tu. Da se niko ne stidi male, slabe devojčice. A onda shvatim, praveći se da sam jaka, stvorila sam takvu iluziju. Sad niko ne ume da prepozna kad mi srce krvari. Još malo i ja neću prepoznavati. Preći će mi u naviku.

Tvoje reči vrte nož u mom srcu produbljujući ranu. A ti mirno stojiš preda mnom, tako tvrdoglav, hladan, okrutan. Želiš li da vidiš moj pad? Svi volimo da gledamo jake ljude kako padaju. Ali, neću ti to priuštiti. Odigraćemo našu malu predstavu do kraja. Pa ko bolje odglumi. Šteta što na kraju nećemo dobiti aplauz. Ili hoćemo? A čemu aplaudirati? Ranjenom srcu, raspršenim iluzijama, suzama koje niko ne vidi? Zaista, puno je razloga.

Ne, neću igrati tvoju igru. Slaba sam ja za to. Nije me život dovoljno iskalio. Imaš ti mnogo prednosti u ovome. Bolje ću otići. Napolje, na ovu kišu. Kako to pada kiša baš sada? Da li je moguće da je čak i nebo ogledalo mog raspoloženja? Ljudi ne primećuju suze. Mešaju se sa kišom. Drago mi je što je tako. Hladno je. Tako je i u tvom srcu. Bojim se, smrznuću se tamo. Hoćeš li me posle zagrejati? Ipak treba povratiti snagu malom biću. Za neku sledeću predstavu.

Pitam se, kakve ćemo uloge tada imati? Hoće li nekad doći vreme kada će se videti tvoje slabosti? Ne, ne verujem. Znaš, mislim da si umetnik. Da, umetnik. Niko osim tebe nije znao da me tako slomi. Da pogodi tačno tamo gde treba i onda me ostavi na kiši sa srcem koje krvari. DA, TO SAMO TI UMEŠ!

Komentari korisnika:    
 

Fijuuu | 4.2.2012. 17:13
Tvoje reči vrte nož u mom srcu produbljujući ranu. A ti mirno stojiš preda mnom, tako tvrdoglav, hladan, okrutan. Želiš li da vidiš moj pad? Svi volimo da gledamo jake ljude kako padaju. Ali, neću ti to priuštiti. Odigraćemo našu malu predstavu do kraja. Pa ko bolje odglumi. Šteta što na kraju nećemo dobiti aplauz. Ili hoćemo? A čemu aplaudirati? Ranjenom srcu, raspršenim iluzijama, suzama koje niko ne vidi? Zaista, puno je razloga. - prelepo  


_loknica_ | 4.2.2012. 21:40
Predivno, kao i uvek smajli  


Moze | 4.3.2012. 8:07
Vole da pokusaju da dominiraju...Kada od ljubavi(partnerove,bratske,drugarske)nastane takmicenje postajemo protivnici i samim tim ljubav se pretvara u borbu za dominaciju i ljubavi nema jer postanemo protivnici....Jak tekst.  


Moze | 4.3.2012. 8:08
Vole da pokusaju da dominiraju...Kada od ljubavi(partnerove,bratske,drugarske)nastane takmicenje postajemo protivnici i samim tim ljubav se pretvara u borbu za dominaciju i ljubavi nema jer postanemo borci....Jak tekst.  

Dodajte vaš komentar
Dodaj smajli Dodaj smajli


Zaljubise.net - poljubac, upoznavanje preko interneta, upoznavanje devojaka, sajt za upoznavanje, druzenje upoznavanje
Horoskop | Klubovi | Ljubavne SMS poruke | Igre | Uslovi članstva | Polisa privatnosti | Kontakt | Linkovi
Copyright © 2015 by Zaljubise.net