Statistika sajta
Broj korisnika: 267.566
Broj ocenjenih slika 9.483.956
Razmenjene poruke: 18.698.978
Korisničko ime ili e-mail: Lozinka Zaboravljena lozinka?  | Novi na sajtu? Registracija
Blog

Naslov bloga: lav



Пушио сам га дивље , одгуравајући га језиком па опет га прихваћајући , грицкао га нежно и по покретима његове карлице увидео сам да је пред оргазмом . Наслинио сам прст и грубо му га угурао у гузу . Осећао сам грчење мишића његових и то ме додатно напалило . " Желим те јебати , Вучко , осетити ти гузу , експлодирати у теби ! " Завапио је .

Отворивши главна врата теретане , пријатно сам се изненадио уочивши полупразну просторију . Штавише , и неколицина присутних чланова спремала је реквизите и упућивала се према излазу тако да ми је завршетак радног дана био пријатан ; ништа лепше од слободних справа и опуштеног вежбања .

" Петак је увече , ништа необично да нема људи " , помислих , " за већину ово је ноћ забаве и ужитака . "

На ту помисао одмахнуо сам руком и пришао пулту тренеровом . Петров широк осмех увек ми је годио , имао је необично лепе усне , мало пуније и баршунасто загасите боје .
" Где си Вучко , мајсторе ? Није те било данима ! " , Ускликнуо је док сам му пружао чланску карту .

" А , чуј , посао је коначно процветао , мало сам се јаче ангажовао и исплатило се . Немој ми рећи да сам ти баш ја фалио , уз све те полуголе цурице које скакућу око тебе ! " , Одвратих , жељно очекујући одговор .

" Па , изненадио би се " , рече и упути ми прилично озбиљан поглед .
Насмијешио сам му се и кренуо се разгибавати . У две године што долазим у ову теретану , прилично сам се спријатељио са Петром , но никада се нисам с њиме дружио ван спортских терена . Такође , никада нисам чуо да прича о девојкама или их коментарише попут већине фрајера који долазе вежбати . То ми је страшно пасало јер сам често маштао о њему , а нисам се усудио ишта му признати .
Док сам се загревао пред огледалом , у рефлексији сам приметио Перин поглед на мени . Изузетно сам пазио на изглед , тако да је моја чврста гуза била примамљив мамац потенцијалних јебача ; уска црна мајица без рукава припијала се уз моје развијене трбушне и рутаве грудне мишиће , а преплануле , чврсто обликоване руке , увек сам сматрао својим најјачим адутима .

Сјео сам на бенцх и погледом ухватио Перину стражњицу и леђа . Био је и он предивно развијен , широких рамена и уске челичне гузе . Бедрени мишићи били су му савршени , а надао сам се да му је сличан и мишић између њих . Активно се бавио пливањем и његова прса увек су била беспрекорно глатка те је једна од мојих најдражих маштарија била јебачина с њиме поред базена . Замишљам Петра како гол излази из воде , капљице се цакле по његовом исклесаном телу , а огромна батина њише се у ходу и лупка о његова бедра .

Из снатрења тргнуше ме гласови последњих двојице момака који су остали у теретани и управо се спремали за полазак . С лакоћом сам дизао тегове и ослушкивао како празна просторија постаје само наша . Осјетих лагани грч узбуђења у стомаку , али наставих вежбати . Након десетак минута мајица ми се посве смочила од зноја , али осећао сам се предивно . Одлучио сам мало вежбати грудне мишиће и сео сам на оближњу справу , но убрзо сам уочио да нешто није у реду с машином јер се тегови уопште нису подизали .

" Тренеру , имамо мали проблем . Неко је удесио справу ! " , Викнуо сам према Пери који је у секунди дотрчао до мене с осмехом од уха до уха .
" Да видимо о чему је реч ! " , Рекао је док је стао између мојих раширених ногу и нешто пртљао по врху справе . Још се више приближио и коленом се очешао о мој курац . Истог трена доживео сам најснажнију ерекцију икада достигнут и видљива кврга украсила ми је сиву тренерку у међуножју . Перин курац био је тачно у нивоу мојих устију и осетио сам неодољиву потребу да му посегнем у панталоне , извучем врели уд и почнем га лизати и гутати . Тада се одмакнуо и саопштио ми да је справа потргана и нека покушам и даље радити на бенцху .

" Имам нове тегове , одличне за прса и надлактицу . Лези , помоћи ћу ти . "
Послушао сам га и легао откривајући квргу на панталонама . Није ју приметио или се правио да ју не уочава , јер је одмах почео слагати тегове и намјештати их на пречку .
" Полако их дижи и задржавај секунду , а кад их спушташ , немој их до краја . И то понављај двадесетак пута . "

Свака реч имала је сексуалну конотацију и већ сам отежано гутао слину . На моје изненађење , положио ми је длан на прса и говорио :
" Осећаш ли како ти се мишићи стежу ? "

Потврдио сам му кимањем , јер сам био пред руб оргазма од његовог додира , али свладао сам се и наставио да вежба . Он је и даље чучао поред мене с руком на мојим грудима . Длан му је био врућ и сензуалан . Осетио сам како га помера центиметар по центиметар наниже и поново скоро експлодирао од узбуђења . Сад се већ налазио на мом стомаку и лагано померао прстима . Нисам га хтео погледати у очи јер сам се бојао да ће се уплашити или престати , што нипошто нисам хтео . Тегове сам подизао све спорије и дисао све гласније .

Шака му се спустила до мог курца и готово сам поскочио од страсти . Нежно ме гладио по јајима и батини , на моменте јаче стегнувши тврди уд . Спустио сам тегове на пречку , али и даље остао да лежи . Погледао сам Перуу у очи , видео његово узбуђење и жељу и охрабрио га погледом .
" Могу ли те кушати ? " Упитао ме помало несигурно .

Потврдио сам му кимањем главе и секуди касније осјетих како извлачи пулсирајући очврснули курац из мојих панталона и лицка га језиком . Ммм , радио је то тако добро ... Језиком је наизменично прелазио кратко и лагано па онда дуже и жустрије . Када га је утрпао у уста до јаја задрхтао сам и положио му руку на плаву косу . Зарио сам прсте у гелом вешто израђену фризуру и гурао му главу на своје копље .

Гутао га је све дубље и дубље , другом руком надражујући натечена јаја . Затим је уд наставио дркати руком , а лоптице ми је гутао и лудирао по њима језиком , лизао ми је напаљени чмар и гризао уздрхтале гузове . Скоро сам свршио , но желео сам да продуже ову слатку агонију . Устао сам , наслонио га уза зид и рекао му :
" Диван си Перице , тако си га лепо облизао . Желим да ме јебеш у гузу , прво лагано и нежно , па све јаче и дубље јер нисам дуго пробао . "

Грицкао сам му врат , усне , продирао језиком у пунашна узаврела уста , мијесећи му притом апаратуру која је наочиглед тврднуо у мојој шаци . Повукао сам надоле његову тренерку и величанствен црвен уд искочио је у пуном сјају . Као и цело тело био је беспрекорно гладак , без иједне длачице , чиме је још више деловао попут у мрамору исклесаног Аполоновог кипа . Клекнуо сам и страствено га почео пушити . Увек су ми причали да то радим јебено добро , а Перо је то потврдио склопивши очи и једва се придржавајући уза зид .

Курац му је био огроман , једва сам успео растворити уста да га усиса, и испуњавао ми је целу усну дупљу . Пушио сам га дивље , одгуравајући га језиком па опет га прихваћајући , грицкао га нежно и по покретима његове карлице увидео сам да је пред оргазмом . Наслинио сам прст и грубо му га угурао у гузу . Осећао сам грчење мишића његових и то ме додатно напалило .
" Желим те јебати , Вучко , осетити ти гузу , експлодирати у теби ! " Завапио је .

Услишио сам му жеље и напрћила се . Прво је ушао лагано у пљувачком овлажени чмар и чим су га моји мишићи прихватили , стао се гибати у мени . Осећао сам га свог , јаја су нам се сударала у дивљим налетима , у огледалу поред нас гледао сам јебозовни призор предоргазмичког ритуала , Перину дебелу курчину како улази и излази из мене . Убрзао је ритам , дисање и уздахе и осјетих како ме испуњава ватреном течношћу у неколико дугих млазева . Отме му се финални врисак и затим се лагано смирио .

" Одлично , лавићу ! " , Насмешио сам му се , а он ме посјео на оближњу клупицу и клекнуо ми између ногу . Тврду батину угурао је у уста и стао ју страсно навлачити . Убрзо ме опет прелио талас ужитка и наставих нас гледају у огледалу . Гурао сам му курац све дубље у уста и осећао приближавање великог таласа .
" Тако , попуши га до краја , гутај га до јаја , ахх ... јаче ... брже ... то ! ! ! "

Извијао сам се и пролио му се у уста у густом , лепљивом , врућем наносу . Прогутао је сваку капљицу и као жедан човек очајнички исисавао живот из мог пулсирајућег курца . Цмокнуо сам га у уста , обрисао зној са његовог чела и казао му :
" Петак увече заиста има неку чар , зар не ? "

Насмејао се , положивши уздрхталу руку на мој омлохављени уд .
" Да , истина . Но , најлепше је то што је петак ноћ ужитака па би било штета све завршити до осам увече ! " Надовезао се .
А моје копље поново се усправило , жељно целоноћне шеве пред огледалом ... јер тако дуго нисам добио курац , а Петар ми се тако свиђао . Сав срећан препустио сам се непознаницама и изазовима ноћи и његова тела 

Komentari korisnika:    
Dodajte vaš komentar
Dodaj smajli Dodaj smajli


Zaljubise.net - poljubac, upoznavanje preko interneta, upoznavanje devojaka, sajt za upoznavanje, druzenje upoznavanje
Horoskop | Klubovi | Ljubavne SMS poruke | Igre | Uslovi članstva | Polisa privatnosti | Kontakt | Linkovi
Copyright © 2015 by Zaljubise.net