Statistika sajta
Broj korisnika: 267.111
Broj ocenjenih slika 9.475.114
Razmenjene poruke: 18.649.044
Korisničko ime ili e-mail: Lozinka Zaboravljena lozinka?  | Novi na sajtu? Registracija
SMS poruke

Kategorija-> Uskrs SMS

Dobar dan vama svima sto u ovoj kuci ima da ste zivi i zdravi da se uvek Uaskrs slavi!

dodato u kategoriji: Uskrs SMS


Skakuce zeko preko brda i rijeka,nosi vam radost i iznenadjenja jos neka! Kad dodje na vrata,on ce ih tiho otvorit,ugledat sarena jaja i Sretan Uskrs prozborit! On trazit ce nekog da veselje mu preda ali nesto mu ipak u kucu tad neda... Pa obiteljski duh je,to odmah se vidi,od ljubavizraci i to zeki se svidi! Radosno skoci i dalje on krene al ostavi puse i pozdrav od mene!! SRETAN USKRS!

dodato u kategoriji: Uskrs SMS


Dolazi nam Uskrs i veselim se tomu. Radosno ću krenuti prema uskrsnom zvonu. Uskrs je dan kada se svi vole, daruju i blaguju, i za obiteljskim stolom mole.

dodato u kategoriji: Uskrs SMS


Uskrsnog smo zeku poslali do vas, valjda je uspio doć u pravi čas. Šaljemo po njemu zdravlje, ljubav, sreču i čestitamo uskrs uz šunku največu. Sretan Uskrs!!!

dodato u kategoriji: Uskrs SMS


Neka se pred tobom otvori put,neka vjetar uvijek bude iza tvojih leđa,neka te prati samo ljubav i sreća i neka ti BOG bude zaštita najveća,jer trčao je mali zeka preko brda i gora jer zna da tebe poljubiti mora,ostavio zaka i mrkvu i kupus samo da bi tebi pozelio SRETAN USKRS..!

dodato u kategoriji: Uskrs SMS


Koliko su duge u zeca usi toliko ti zelim radosti u dusi i koliko je lepo sareno jaje toliko taj osecaj nek traje! Sretan Uskrs !

dodato u kategoriji: Uskrs SMS


Uskrs ide srce kuca,tko će s kime da se tuca? To ti je prilika kao iz raja da bilo kome polupaš jaja.

dodato u kategoriji: Uskrs SMS


Uskrsnje jutro je svanulo Bozjom ljubavi nas obavilo obiteljska toplina i radosna lica gnijezda puna raznobojnih pisanica mali zeko i sarena uskrsna kosarica prekrasni darovi i obilje poslastica svecano postavljen blagdanski stol vjera u srcu i Boziji Blagoslov !

dodato u kategoriji: Uskrs SMSZaljubise.net - poljubac, upoznavanje preko interneta, upoznavanje devojaka, sajt za upoznavanje, druzenje upoznavanje
Horoskop | Klubovi | Ljubavne SMS poruke | Igre | Uslovi članstva | Polisa privatnosti | Kontakt | Linkovi
Copyright © 2015 by Zaljubise.net