Statistika sajta
Broj korisnika: 264.469
Broj ocenjenih slika 9.382.733
Razmenjene poruke: 18.351.919
Korisničko ime ili e-mail: Lozinka Zaboravljena lozinka?  | Novi na sajtu? Registracija
Broj Pregleda:1438  
 25.6.2014 15:41:00

Žena ili devojka: Kako vas muškarci vide?Prava žena ne čeka da njen dečko sam zaključi šta ona misli, već mu to jednostavno kaže. Žene svoju vezu neguju u realnosti, a ne u virtuelnoj verziji
Ko kaže da je odrastanje loše? Uz zrelost dolaze i neke dobre stvari koje nam nisu dostupne pre nego što postanemo žene, a jedna od najboljih stvari su i -pravi muškarci. Naravno, pravi muškarci većinom traže prave žene, a ako nisi sigurna da li si to postala, ovo su neki detalji koji će ti u tome pomoći.
Devojke se oblače izazovno

I to je često jedini način na koji uspevaju daprivuku pažnju muškarca. Kratkoročno, to savršeno funkcioniše, ali dugoročno će svaki pravi muškarac radije da odabere ženu koja zna da se obuče izazovno, ali zna i da izgledaseksi nezavisno od toga šta stavi na sebe, jer seksepil dolazi iznutra.

Devojke očekuju da muškarac zna šta misle

Svađe najčešće nastaju upravo zbog toga što devojka očekuje da će njen dečko tačno da zna šta ona misli, a on naravno vrlo često nema pojma. Prava žena ne čeka da njen dečko sam zaključi šta ona misli - prava žena to jednostavno kaže.

Devojke nekontrolisano piju

Svakome može da se dogodi, ali glavna razlika između devojke i žene je u tome što žena zna svoju granicu, pa ćeš je retko videti kako pijana tetura po klubu.

Devojke jedva čekaju da stave status veze na Fejsbuk

Neke zbog toga čak i ulaze u vezu. Žene, s druge strane, vrlo često i zaborave da imaju Fejsbuk, a svoju vezu neguju u realnosti, a ne u virtuelnoj verziji.

Devojke tračare

Ok, tračare i žene, ali žene se nađu s prijateljicama i imaju trač partiju. Devojke, s druge strane, ne biraju ni vreme, ni mesto, pa je tako sasvim česta pojava da drugaričine tračeve prenose svojim momcima koje to verovatnonimalo ne zanima.

Komentari korisnika:    
 

djanino2 | 18.7.2014 21:52
pametno promisljanje  


nina777 | 18.8.2014 16:05
sve nesto u korist starijih zena, a ja kao starija zena sam na strani mladih devojaka, pa kazem...neka ih , nek zive i uzivaju, neiskusne, bleskaste, i one ce jednom biti zene...a zene nikada vise nece biti mlade devojke....  

Dodajte vaš komentar
Dodaj smajli Dodaj smajliZaljubise.net - poljubac, upoznavanje preko interneta, upoznavanje devojaka, sajt za upoznavanje, druzenje upoznavanje
Horoskop | Klubovi | Ljubavne SMS poruke | Igre | Uslovi članstva | Polisa privatnosti | Kontakt | Linkovi
Copyright © 2015 by Zaljubise.net