Statistika sajta
Broj korisnika: 266.643
Broj ocenjenih slika 9.464.372
Razmenjene poruke: 18.597.688
Korisničko ime ili e-mail: Lozinka Zaboravljena lozinka?  | Novi na sajtu? Registracija
Blog
Ostali blogovi korisnika | helena123 4.6.2020. 23:18:00

Naslov bloga: BRAK I FEJSBUKMoj Željko i ja živimo u braku trideset godina. Voljeli se ipoštovali, kućili i djecu odgajali. Već smo prešli pedesetu i, kao većini ubraku, nekad bijaše lijepo, nekad smo mislili da i ljepše ima.
Porastoše djeca, Željko ostade bez posla, zavlada neka apatija i u našoj kući imeđu narodom. Sve manje nam neko bane na kavu, a i mi rijetko gdje idemo. Djecaotišla svojim putem, u potrazi za poslom i životom. Mi se osamili i ušutjeli.

Željko otvorio Fejsbuk, našao drugove iz vojske, pa neke našestare prijatelje što odoše preko svijeta, te sa njima malo razmjeni poruke iubije vrijeme. Tako ja kad dođem s posla, skuham ručak i sve obavim, taman damalo progovorimo, ali moj Željko gleda u telefon i ne progovara, ko ovadanašnja djeca.

Odlučim ja da popravim situaciju, pa i sama napravim profil naFejsbuku. Stavim sliku neke zgodne žene sa reklame iz novina, pa dodam i jošpar na travi, na plaži, onako izdaleka, samo da se figura nazire.

Nadjenem joj ime, napišem da živi blizu, pa pošaljem Željkuzahtjev. Prihvati mene Željko za prijatelja, pa mi kao pravi kavalir poslaporuku da me pozdravi i poželi dobrodošlicu.

Ruku na srce, Željko je uvijek bio dobar domaćin i volio goste,dok su nam dolazili.

Tako, muž i ja se počnemo dopisivati.

Tada ja prvi put čujem da moj Željko voli zdrav život, ozbiljnuglazbu, a veli i knjige voli, samo ne stigne čitati.

Zaklela bih se da Željko voli pečenje i sarmu, da se zgražava naglazbu, fitnes i pahuljice, o knjigama i da ne govorimo...
No, dobro, prihvatih ja igru, pa mu udjelim komplimente i napomenuh da je danassve manje pravih kavalira.

Tad on meni potanko opisa koliko je on savršen.

Poslije par dana upitam ja Željka je li njegova suprugaoduševljena što ima takvog muža , kad mi on na to odgovori da je njegovasupruga preminula prije dvije godine!

Auu, kad to pročitah dođe mi da odem u sobu, gdje on, kao gledautakmicu, i da ga ubijem, pa da malo ja budem udovica, ali nekako se suzdržah.
Kad mi ispriča kako o djeci sam brine, po kući sve radi, ma bi mi žao Željkašto sam mu ja umrla.

Kad odem na posao, Željko vrijedno pošalje poruku meni, pa sejavi i ženi, valjda da umiri savjest. Doduše, ženi samo kratko - kupi kruh ili- odoh ja na pecanje.

Samnom bi, da je vremena, povazdan pisao. Pita me i kako samspavala i šta sad radim, a i kako se osjećam.
Pošto to odavno nikoga nije interesiralo, sve ja Željku potanko ispišem. Kad midođe da se nekome požalim odem u sobu, legnem i pišem mužu u dnevnom boravku.
A bilo je dana kad popodne sjedimo na dva kraja garniture i dopisujemo se. Mojmuž i ja. Ponekad mi se Željko toliko dopadao da sam zaboravljala da sa njimživim trideset godina.
Ponekad me potjera đavo pa ga pitam je li pokojna žena bila lijepa.

Bila je, napiše Željko.

Priupitam ja o toj pokojnici svašta, ali on vješto izbjegne onjoj dugo pričati. Radije piše o mom mužu, za koga mu napisah da po cijeli dangleda u telefon a na mene ne obraća pažnju.
E, njega Željko izgrdi po propisu! Kako može zapostaviti ovakvu ženu, veli, štabi on dao da nije sam i jadan. Šta bi on dao da ima ovakvu ženu kraj sebe!

Prolaze dani, a ja čekam poruke od Željka i kad stignu obradujemse.

Počeli smo se skrivati po kući i dopisivati se.

Nešto si mislim, ko je ovdje lud?

A ne znam ni šta da radim…

Da li da ipak ubijem Željka, pa da mi se na onom svijetupridruži, ili da mu pustim klasičnu glazbu i spremim ječmenu kašu za ručak, kadveć voli?
Ako ovako nastavimo zakazat ćemo sastanak, pa kud ću onda. A sve mi se čini daće mi se ucviljeni udovac i pokojna žena zaljubiti...

Ipak mislim da je najbolje da što prije raskinemo, inače će vragodnijeti šalu...

(preuzeto sa neta)


Komentari korisnika:    
 

e.eva_00 | 16.6.2020. 22:37
"i nema veće samoće od one izmedju dvoje ljudi koji skupa sjede u tišini za istim stolim!  


nmilan | 14.8.2020. 15:28
Danas je puno takvih situacija.  

Dodajte vaš komentar
Dodaj smajli Dodaj smajli


Zaljubise.net - poljubac, upoznavanje preko interneta, upoznavanje devojaka, sajt za upoznavanje, druzenje upoznavanje
Horoskop | Klubovi | Ljubavne SMS poruke | Igre | Uslovi članstva | Polisa privatnosti | Kontakt | Linkovi
Copyright © 2015 by Zaljubise.net