Statistika sajta
Broj korisnika: 267.551
Broj ocenjenih slika 9.483.654
Razmenjene poruke: 18.697.808
Korisničko ime ili e-mail: Lozinka Zaboravljena lozinka?  | Novi na sajtu? Registracija
Blog
Ostali blogovi korisnika | emotivnilik 29.4.2016. 1:59:00

Naslov bloga: Toliko Godine Na Netu. 2-Kako se Snaci na netu.



                                                                 Uvod deo 1
Ja uvek vidim Ovaj sajt Kao mesto za razgovor pricu i deljenje E sad tezi deo je kako doci do toga.
Pre svega Pre nego sto pocnete nesto seti ti se "Dijamant koji padne blato i dalje Sija" Tako da ne vredite manje ako ste voleli i ako patite. Ja sam ostavljan 5 puta Varan 3. pa i dalje verujem da svako zasluzuje sansu, Svako ima pravo da dobije iskrenost. makar i ono ne pise mi se sa tobom. Ali ajmo poceti jednu Temu Poverenje.  Za sve se treba poverenje i za avanturu i jedan sex na brzaka i za zabranjenu ljubav i za prijateljstvo. Ali se ono tako tesko dobija. Ako ste dosli ovde sa ciljem naci Nekog za sebe , znaj te poverenje je tek pocetak gradjenje tog oslonca. Naravno ne mogu obecati da ce te uvek dobiti razumevanje i poverenje. ja sam imao 1001 odbijanje na pp da bih dosao do te jedne osobe koja je kao ja. Flert Kuckanje Druzenje Nije kao prodaja prasica ili jelki. Flert je znam sta zelim i znam sta nudim.
Niko od nas nije Ni Andjeo Ni Djavo tako ni sex osecanja a ni emotivna nisu strasna svako ih ima. Samo pazite da ne povredite nekog. Da vam ne bude Broj a ne covek. Da bi upoznali nekog nemoj te suditi o njemu. Tipa Mlad si stariji. Jer niko nije birao kad ce da se rodi to su birali drugi. Sto bih ja rekao Dzabe Lepota ako sa nekim ne mogu podeliti masti i leba. ili kavijar. Sto znaci u prevodu deliti dobro i zlo. Od trenutka kada pogledate neciji profil i ako vam se svidja ili zanima vise napravite prvi korak javi te se Zdravo lepa si Slatka zanima me vise O tebi i Obrnuto. Svako zeli iskrenost i da zna na cemu je. Jer tako pomazete da poverenje cveta kao i saosecanje i razumevanje. Ja se ne stidim da pokusam da flertujem da steknem prijateljstvo ne interesuje me ni sta ce drugi reci. Tipa on je na chat upoznao nekog ja od toga nemam nista.Meni je potreban Neko A ne prica sta ce drugi reci. Isto tako Nemoj te se Stideti Ako ste razvedeni Udati Imate Nemate Decu budite sto jeste. Jer i to nije podstignuto Lako. Nekad Je Dovoljno samo saslusati osobu Da joj bude lakse. Sto bih ja Rekao Nisam Rodjen Da posmatram kako neko pati. Imam izbor da uradim makar i nemoj da si tuzna vredis.  Pomozite Da vas Sagovornik upozna a i vi njega kroz Pricu. Sto bih ja zamerio nekim imaju 700 prijatelja a zapostave nekog to nije fer. Nek se ljubav rodi u vama iz zelje iz nekog koraka iz zrelosti i istrajnosti Jer Kad pocnete nesto nemoj gledate pocetni Korak Vec Gledaj te cilj. Na Kraju Krajeva Svako Veruje u Ljubav i zato smo i ovde. A da umalo da zaboravim. Uvek Ako imate neku dragu osobu i ne zelite je izgubite ostavi te joj neku rezervu da vas moze naci. TIpa FEjsbuk Broj Neko DRugo mesto. ako prestanete dolaziti Ovde. Nadam se Da ce Vam Ovo Pomoci.
                                                        Tipovi Osoba Na Chatu Deo 2

Za svojih 12 godina na chatu Vecinom sam sreo LJude ovih Osobina:
1.Emotivna Osoba Sanjar Povredjen ostavljena u ljubavi. osoba sa kojom ce te moci izgraditi sve kroz vreme i razumevanje. Osoba koja je tu zbog price.
2.Razvedena Osoba Koja je patila u losem braku i veruje u nesto novo Istovremeno je i borac i sanjar. osoba vredna postovanja i truda.
3.Normalni Hoter je osoba koja voli u granicama normale hot chat pervezije i dopisivanja voli tako da provodi Vreme.
4.NeNormalni Hoter Ne interesuje te ga vi i obicno napise Sta nosis oces ga vidis Itd. po nacinu Sebicna.
5.Udata osoba ili devojka u vezi. zatvorena iskrena osoba koja veruje u ljubav. Tu je da proba da se izbori za sebe veoma iskrena U zavisnosti dal je brak srecan ili ne zavisi Sta zeli. Ali bitno je takvu osobu ne lagati. Kao ni Prve 2.
6.Takmicar Osoba koja gleda javni i podbada da bi bio bolji u necemu njegov zivot se bazira da sebi obezbedi popularnost na chatu da ga svi vole.
                                                      Saveti i primeri Za chatovanje. Deo 3

1. Savet Iskrenost uvek pokazite svoj stav iskreno. Primer Izvini ja ne volim hot, izvini imam mnogo ljudi na pp kasnicu. izvini sacekaj me 5 minuta . tako Se saosecate.
2.Savet Kako upoznati Osobu. Prvo Pametna Pitanja. Da li si ti patila nekad. da li si bila ostavljanja. Smem ti pricati o sebi. Da li imas vremena za mene.
3.Savet Nemoj biti na jednom chatu 3 godine a da ne upoznate nikog. Probaj te naci nekog za susret oci u oci ili smislite nesto originalno za nekog Dragog. Tipa moji Primeri Ti si moje N>V>D>B  NeznoVoljenoDragoBice sto je originalno. ili Nedostajes mi kao sankama sneg leti Bez tebe moj dan stoji u mestu.
Nadam Se Da Ce Vam Pomoci Ovaj Blog. Pozz Od EmotivnogLika.
Komentari korisnika:    
 

anasoul | 7.5.2016. 7:54
Odlicno !!!  

Dodajte vaš komentar
Dodaj smajli Dodaj smajli


Zaljubise.net - poljubac, upoznavanje preko interneta, upoznavanje devojaka, sajt za upoznavanje, druzenje upoznavanje
Horoskop | Klubovi | Ljubavne SMS poruke | Igre | Uslovi članstva | Polisa privatnosti | Kontakt | Linkovi
Copyright © 2015 by Zaljubise.net